Új sztorit mutat be a Dragon Age II DLC-je

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Éppen most jelentette be a BioWare, hogy hamarosan vadonás új DLC-t ad ki a Dragon Age II-höz, egy teljesen különálló történettel. A Mark of the Assassin főszerepében ráadásul nem más áll, mint a népszerű The Guild sorozat főszereplője, Felicia Day.

Felicia Dayt onnan lehet felismerni, már azon kívül, hogy a The Guild egyik főszereplője, hogy néha megjelenik egyes játékkiadók sajtókonferenciáján, például láthattuk már a Microsoft színpadán is. Ja, és mindig mosolyog. A lényeg azonban az, hogy ő a főszereplője a BioWare által most bejelentett új DLC-nek, mely a Mark of the Assassin néven fut. Ebben a feladatunk pusztán annyi lesz, hogy ellopjuk a "Heart of the Many"-nek nevezett ékszert egy elsőre áthatolhatatlannak tűnő erődből. Az anyag október 11-én jelenik meg PC-re, X360-ra és PS3-ra.

8.
8.
drat576
#7: OFF: mért kell oltogatni a másikat mert neki valami tetszik?
7.
7.
3lectrik
#1. Akkor szerintem te nem tudod,hogy mi is az igazi jó játék. Már csak a 3-as ra vagyok kiváncsi,hogy mi is lessz a DA1-2 keverékéből még jó is kisülhet ebből. De igaz,hogy ez a 2-es valami nagyon trágya...
6.
6.
Mortis
Nagyszerű. A hozzunk be valaki ismertet a képbe-taktika. Éljen.

Mikor feledkezhetünk meg erről a játékról?
5.
5.
vuliem
#4: Én inkább úgy mondanám, hogy a sz@rt be lehet hinteni csillámmal, de az attól még sz@r marad...
4.
4.
The Lone Drow
Sz@rból nem lehet várat építeni.
3.
3.
adamsfamily
#2: A 2. rész életem csalódása volt.Tűkön ülve vártam erre elénk dobtak egy rohadt monoton hack'n slash-t amit rpg-nek mertek nevezni.Az első rész na meg a kiegészítői nagyon jók voltak és klasszikus rpg-nek lehetett nevezni őket.Tehetség kellett ahhoz,hogy egy ilyen rosszra sikerült folytatást adjanak ki.
2.
2.
Archondelta
Egész korrektnek tűnik, bár azt még mindig fenntartom, hogy a Dragon Age 2 olyan szinten el lett cseszve, hogy véleményem szerint semmilyen DLC nem képes rá, hogy feljavítsa egy - legalább - Awakening közeli szintre. Viszont örömmel látom, hogy rátértek az Orlais-féle szofisztikált stílusra, ami már nagyon kellett. Csak csináljanak valamit azzal az átkozott útvonalkeresővel, mert a jelenlegivel kínszenvedés lesz áthatolni az említett csapdákon. A Legacy bossfight-ja is egy rémálom volt emiatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...