430 ezerszer töltötték le a CryEngine 3 SDK-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Crytek örömmel adta a tudtunkra, hogy a CryEngine 3-hoz kiadott modkészítő felületet immáron 430 ezer alkalommal töltötték le a próbálkozó kedvű felhasználók az augusztusi megjelenés óta. A német brigád őszintén reméli, hogy innovatív játékok születhetnek a jövőben erre a motorra.

A fejlesztői környezet csaknem megegyezik azzal, melyet maga a Crytek használt a Crysis 2 készítesekor, kis utánjárással és tanulással igazán kreatív ötletek születhetnek a segítségével. A csomagot augusztus 18-án adták ki, s már az első héten 100 ezres letöltéssel büszkélkedhetett. Azóta ez a szám jóval meghaladta a 430 ezret, tehát abszolút kelendő program a leendő játékfejlesztők körében.

"Ez nagyszerű hír a számunkra, és úgy tűnik, globális hisztériáról van szó, nem csak Európára vonatkozik" - mondta a Crytek társalapítója Avni Yerli, a Develop magazinnak adott interjújában. "Az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában egyaránt kelendő."

Yerli elmondása szerint már egy csomó játékfejlesztővel tartják a kapcsolatot, de tisztában vannak vele, hogy ezen felül rengeteg ember szeretné használni a motort. Remélik, hogy ötletes indie játékok születhetnek az SDK segítségével, valóban szórakoztató és innovatív megvalósításban. A szám azóta felkúszott 449 ezerre, s már nem álom a félmilliós letöltés sem.

Ha csak egy kis százalékukból születik igényes produktum, már akkor megérte kiadni a csomagot.

2.
2.
jookrisztian
Sziasztok.
Remélem, hogy nem csak FPS tömkelege készül majd!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...