Késik a PC-s Assassin's Creed: Revelations

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 30.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft jó szokásához híven megint eltolta az Assassin's Creed PC-s változatának megjelenését, bár ez esetben nem kell annyit várni a játékra, mint mondjuk legutóbb, a Brotherhood esetében. A konzolos játékok novemberben jönnek, a számítógépes pedig decemberben - kárpótlásul két trailert is kaptunk.

Az Assassin's Creed: Revelations megjelenését eredetileg november 18-ra ígérték Európában, s bár a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as változatok esetében ez még mindig fennáll, a PC-s verziót szokás szerint eltolták: a Ubisoft cseh részlege erősítette meg a Facebook oldalán, hogy a játék december 2-án kerül boltokba. A kiadó sokadszorra játssza el ezt: ha emlékeink nem csalnak, az Assassin's Creedek esetében ez mindig így volt, de így járt például a From Dust és a Driver: San Fransico is.

 

A minap két új trailer is érkezett a játékhoz. Az egyik egy új sorozat első része, amiben most Ezio új fegyverét, a hook blade-et mutatják be, vicces, ahogy az assassin kolléga számon kéri a messziről jött főhőst, hogy hol van az öreg kampós fegyvere. A másik a múlt héten véget ért bétateszt lezárásának apropóján készült; a korai verziót Ca$h is kipróbálta, tapasztalatairól itt olvashattok bővebben!

26.
26.
kebi90
Mmm a fanok egyből megérzik a késést. Gondoltam én is, hogy késni fog. :) De nem baj, csak a húr feszül tovább. :-P
25.
25.
dave280
#23: Hát igen, a márketingesük nem végzi túl jól a munkáját. xD
24.
24.
Józsi_Doe
Egy éven belül 2 Assassin's Creed PC-re? Felőlem jöhet!
23.
23.
Richi12
#19: mer általában üzleti oka van!!!!!!
nagyon ritka h azér késik egy game mer nincs kész!
dogöljön meg a marketingesük!!!!!!!!!!!!!!:D
22.
22.
dave280
#21: Hát, volt pár előzetes aminek a végén nem jelent meg a "PC" és ez aggasztott engem.
Meg innen a GK-ról is felhívta pár ember a figyelmet, hogy készüljünk fel arra, hogy nem biztos a PC megjelenés.
21.
21.
bsg09
#18: Miért ne jönne PC-re?
20.
20.
#2, #18: Ez még csak az első eltolás volt, ki tudja mi lesz még...
19.
19.
Antihero
Én komolyan erre a hírre vártam... biztos volt, hogy megint késni fog. Azoknak, akik az ezért járó ingyenes dlc-ket hangsúlyozzák jelezném, hogy két hét alatt nem fognak annyi bónusz tartalmat hozzávágni, hogy kárpótoljanak.
Nem is idegesítene a dolog, ha legalább adnának valami értelmes indokot. Soha nem magyarázzák meg, csak később adják ki. Gondolnak egyet, és így lesz-,-
18.
18.
dave280
#17: Az elején én sem voltam 100%-ig biztos, hogy kiadják PC-re. De most, hogy hivatalosan is bejelentették a késést, biztosak lehetünk, hogy PC-re is meg fog jelenni! :)
17.
17.
giga321
Végül is mind 1 a lényeg hogy jön. Inkább késsen pár hónapot mint hogy ki se jöjjön pc-re. Szal én nyugodt vagyok mert tudom hogy megjelenik.
15.
15.
Necreon
Nem értem mi bajotok ezzel, tuti jön fizetős DLC hozzá (1 nagyobb extra mindig jött eddig) amit mi, PC-n eddig teljesen ingyen élvezhettünk (sőt, olcsóbb alapból mint konzolra). Az első részhez voltak plusz küldetések ami konzolon egyáltalán nem is volt, a másodikban... már nem tudom mi volt de volt valami, a Brotherhood-ban Leonardo küldetéssorozata volt a fizetős DLC, mi ingyen kaptuk beépítve a késés miatt -

Ti fizetnétek ezekért pluszba csak hogy ugyanakkor jöjjön ki a játék, vagy ez eleve egy bukott kérdés mert mindenki warezhuszár?
13.
13.
Ghost16
F@$zom kivan má velük is -.-
czeto-nak van igaza.
11.
11.
Thane
Hopp, ki gondolta volna hogy később jön. Annyira megszokott ez az egész PC később jön, vicc ez az egész az ubi részéről esküszöm. Nem tudom mi olyan nehéz ebben hogy ugyanakkor adják ki mindegyik platformra...
10.
10.
robi009
tudtam már vagy 3 vidi végén láttam h coming soon xbox360 ps3 de pc sehol :D nembaj legalább ti megkapjátok majd a dlc-ket ingyé
9.
9.
dave280
Apropó, az első előzetes nagyon bejövős! :D
8.
8.
dave280
Vajon miért nem lepődtem meg? o.O
7.
7.
nero66
6.
6.
giga321
Miért is nem lepődök még? Èn szinte tudtam hisz eddig mindig késik.
4.
4.
KASBEJ
Mondjuk számomra ez a december 2 elég jó idő pont ,akkor van a szülinapom:D és már nagyon várom!
3.
3.
KASBEJ
Pedig már kezdtem reménykedni h időben jön, dehát sajnos korai volt xD!!
2.
2.
felegyi
Ez az előzőekhez képest már nem is késés... átlagosan fél éveket tolták el.
1.
1.
kivenoko
Hát ehhez sajna már hozzászokhattunk... mindig később jön a PC-s ^^ -.-'''
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...