Batman - nem az Arkham City lesz az utolsó rész

  • Írta: InGen
  • 2011. október 3.
  • Hír
Link másolása
A Denevérember rajongói megnyugodhatnak: a Rocksteady Games is érzi, hogy valamire nagyon rátapintottak az első résszel, amit aztán még tovább tapogattak a másodikkal, s úgy tűnik, hogy eszük ágában sincs kiszállni. Legalábbis, ha minden rendben halad...

Napok kérdése, és mindenki átveheti a saját a Batman: Arkham City példányát, amit egyébként először az Official PlayStation Magazine újságírói játszhattak végig, s meg is adták neki a tökéletes, 10/10-es értékelést. Ezek után talán jogosan kérdezik az emberek, hogy vajon folytatódik-e a sorozat, Dax Ginn a Rocksteadytől pedig válaszol.


Hány Batman-rész van még bennük? Mennyi ideig akarják csinálni? "Úgy gondolom, egészen addig, amíg mi is élvezzük, és amíg hozzá tudunk tenni valamit a Batman-univerzumhoz. Mi így érezzük. Most a világon mindenhol fantasztikus dolgok mennek végbe Batmannel, s mi úgy hisszük, hogy a magunk kis Arkham-játékaival hozzá tudunk tenni valamit ehhez."

Ginn elmondta, hogy Batman tulajdonságai és eszköztára köré fantasztikus játékélményt lehetett építeni: "Batman közelharcban simán megküzd 30 rosszarcúval az utcán, de ha már az egyiknek shotgunja van, teljesen át kell gondolnod a stratégiát." S habár Ginn hozzátette, hogy a Batman licenc a Warneré, így egyelőre semmit nem tudnak biztosan, úgy érzik, remek pozícióba kerültek a játékaikkal, s reménykednek a jövőre nézve.

9.
9.
ampeeer
#8: Akkor gyorsan rendeld elő az Arkham City-t :)
http://www.gametrailers.com/video/mr-freeze-batman-arkham/718944
8.
8.
metercsiken
Én is örülnék ha lenne még folytatás.
Sőt folytatások!
Optimista vagyok! : )
Valamelyik részben pl igazán megjelenhetne "Mr Fagy" vagy hogy is hívták akit a Svarci játszott az egyik részben!
Bár engem az sem zavarna ha további kitalált ellenségek is lennének, persze csak olyanok amik belleillenek az atmoszférába!
7.
7.
Mortis
Ez egyáltalán nem meglepetés. Karakterekből nincs hiány az univerzumban, az idő elteltével szinte mindent lehet fejleszteni, szóval érthető. Egyedül azt remélem, hogy a jövőben nem viszik el az egészet valami röhejes crossover irányba( pl. Superman-nel...)
6.
6.
felegyi
Emlékszem a hírre amikor a Warner kijelentette hogy belefognak a játékiparba... fogtam a fejemet, és utólag kellemeset csalódtam!
5.
5.
DollSyndrome
Nem érdekel, hogy lesz e új rész, jelenjen meg a mostani azt hagy toljam már!
4.
4.
Teuton
Csak ne legyen magasabb a gépigénye mint az előzőnek, és ki is egyeztem velük :P
3.
3.
gyulah69
Hűha, ez jól hangzik. Vannem kell egy PlayStation 3-at!!!!
2.
2.
Dercsi
Az A.A.mai napig nagy kedvencem, remélem a folytatások nem lesznek rókabőr szagúak...Kicsit mindig tartok a folytatásoktól...soha nem hozzák az első gém fillingjét, tisztelet a kivételnek.
1.
1.
ReNegAdE
És ugye tudjuk a remény hal meg utoljára!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...