Ezio is játszható lesz a Soul Calibur V-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 18.
  • Pletyka
Link másolása
Erősen kétséges pletyka ütötte fel a fejét a minap. Feltűnt ugyanis egy képlopat, mely állítólag egy Namco nevével fémjelzett rendezvényről származik, és azért is érdekes, mert a Soul Calibur V játszható karakterei között nem más szerepel, mint Ezio Auditore, az Assassin's Creed itáliai orgyilkosa.

A Joystiq birtokába jutott képen jól látszik, hogy Ezio is válaszható karakter lesz a Soul Calibur V-ben. A pillanatkép állítólag a játék egyik korai bétaverziójából származik és a Namco Bandai egyik házi rendezvényén rögzítették a leleményesek. Mi is nagyon ürülnénk annak, hogy Ezio is cameozhatna a népszerű verekedős címben, de aggodalomra ad okot az, hogy ugyebár az Assassin's Creed jogai a Ubisoftnál vannak és erősen kétséges, hogy valaha kölcsönadná kedvenc orgyilkosunkat a Namco-nak. A kivétel persze erősíti a szabályt.

Az biztos, hogy a nevezett rendezvényen résztvevő kollégák egyhamar semmit nem közölhetnek tényként, mivel szigorú embargó vonatkozik a Soul Calibur V-re, mely 2012. január 31-én jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra. Ügyes Photoshop-virtuózok szüleménye a kép, vagy egy hatalmas meglepetés van készülőben? A tippeket kommentekben kérjük!

20.
20.
Noeel
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-character-soul-calibur/722737
elég jól néz ki :)
19.
19.
savior10
#17: Jól van akkor pedig már kezdtem aggódni!:D
Meg sem tudom számolni,hogy hány órát öltem FF 8-ba.
18.
18.
Terawatt
#16: Squell mindig is a kedvencem volt, első final fantasy játékként amivel játszottam anno nagyon megszerettem.
17.
17.
Sheodon
#16: Nyugi, nekem is ők ugranak be, de sajnos vannak olyanok, akik nem is hallottak róluk :( Cloudék a legnépszerűbb FF karakterek - de korántsem a legjobban kidolgozottak.
16.
16.
savior10
#1: Ha FF cameoról van szó akkor csak nekem ugrik be elsőre inkább egy Squall Lionheart vagy egy Seifer Almasi ??
15.
15.
Sheodon
*SC fan üzemmód on*

Közben érdemes nézegetni a képet, több szempontból is. Egy csomó karakter, akit nem jelentettek be, ott van az ábrán. Lássuk csak, kit ismerek fel kapásból:

Patroklos | Zwei | Leixia (ÚJ, Xiangua pót) | Natsu | Ezio | ??? (Fegyver alapján Lizardman, de külsőre a shot alapján inkább valami madárijesztő :D) | Viola | Pyrrha
Siegfried | Hilde | Ivy | Tira | Nightmare (ÚJ, eddig nem jelentették be, de várható volt)
Mitsurugi | Maxi | Voldo | Astaroth
??? (Charadenek tűnik első látásra)
14.
14.
Sheodon
#12: Érthető okokból most csak egyet raktak be, az utolsó vendégszereplés visszafele sült el a rajongók szempontjából, úgyhogy most próbálnak biztosra menni azzal, hogy csak egyet raknak be.

A Square Enixet én a X óta nem értem, hogy mi a fenét csinál. Szétkúrták szép lassan a régi jó franchiset. Pedig nagyon is ötletes lett volna egy PS3 - Cloud exkluzív karakter (vagy akár exk. nélkül).

Starkiller a regényben egész tűrhető volt, sőt, de a játékban valami iszonyatosan fos karakter, agyonklisézett történettel (mondjuk az első rész "true ending" jó volt).

12.
12.
Mortis
#10: Akkor meg konzol-exkluzív karaktereket tesznek bele, mást PS-en s mást Box-on. Egyáltalán nem megoldhatatlan.
Az FF karakterek pedig valóban ötletesek s nagy ívben adják is magukat egy ilyen vendégszereplésre, de most őszintén: A Square Enix mikor hozott utoljára normális döntést, bármiben?

Starkiller-nek eleve a létjogosultságát nem értem. Tökéletesen meglenne mindenki, ha nem teremtik meg a személyét s nem is kellene bosszankodni miatta a rajongóknak.
11.
11.
Hubert Cumberdale
ha kruegert bele tudták rakni a mortálba, akkor ez sem lehetetlen szerintem.
10.
10.
Sheodon
#8: Az egy dolog, de azt is nézni kell, hogy mennyire megoldható a vendégszereplés. Pl. a Square Enix-szel nem tudtak egyezkedni, így FF karakterek kizárva (pedig én (is) annak örültem volna a legjobban). Továbbá multikonzolos szereplőnek kell lennie, mivel mind a két platformon ugyanaz a karakter lesz (tehát megint egy csomó karakter kizárva).

Plusz, Ezio >>>>>>>> SW szereplők (bármekkora SW fan is vagyok, a Starkillert annyira brokenül használta a CPU, hogy borzalom volt végigvinni az Arcade-ot).
9.
9.
drakecsaj
Túl jó ahhoz ez a kép hogy rajshop legyen.
Egyébként simán benne lehet Ezio bácsi a repertoárban. Kardja van, harcolni tud, kivégzései adottak, szóval lazán megoldható lenne.
8.
8.
Mortis
#6: Valószínű, de ha belegondolsz, akkor elsőre tényleg nem túl kézenfekvő, hogy ő legyen a meglepetés karakter. Van tíz másik, akik sokkal, úgymond használhatóbbak lennének.
6.
6.
Sheodon
Le merem fogadni, hogy akik fikázzák az ötletet, tőzsgyökeres Assassin's Creed fanok és életükben nem játszottak egy SC-vel sem...
5.
5.
dan65
4.
4.
Mortis
ÖÖÖ...Úgy érzem, hogy kedves orvgyilkos barátunk nem lenne képes belesimulni egy ilyen vagy hasonló stílusú játékba. Bár, próba szerencse.
3.
3.
Horvath Szilard
#2: Egyet értek Ghost16 nagy baromság ez az egész!
2.
2.
Ghost16
Ilyen hülyeséget még soha életemben nem hallottam
1.
1.
Sheodon
Valószínűleg ő lesz az, ezt már lehetett sejteni SC-s berkeken belül. Már csak azért is, mert most kivételesen csak egy vendégszereplő lesz a játékban - és korban is ő illik bele legjobban a játékba, még ha pár évnyi csúszás van is az univerzumok között. :)

Ráadásul a Soulcaliburt évek óta az Ubisoft adja ki Európában, úgyhogy a karakter kiadása sem lesz olyan nehéz. Sokan egyébként a Final Fantasy karakterei közül akartak egyet (Cloudot meg Sephirothot főleg), viszont a Square Enix-szel való megegyezés olyannyira problémás volt, hogy még a tárgyalásig sem jutottak el a fejesek.

A játék meg még mindig várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...