YouTube-on is játszható a FIFA 12 demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem írtunk el semmit, jól olvastátok: végre eljött az az idő, hogy minőségi játékokkal múlathatjuk az időnket a legnépszerűbb videómegosztón. Az első fecske a FIFA 12 PC-s demója, mely letöltés nélkül, böngészőből futtatható a Gaikai cloud-szolgáltatásának köszönhetően.

A kezdeményezést maga David Perry, a Gaikai vezérigazgatója közölte Twitter-csatornáján és a legszebb az egészben, hogy a demó már működik is a FIFA 12 YouTube-oldalán. Feltéve, ha megfelelően gyors internetkapcsolattal és a legfrissebb Java beépülővel rendelkezel.

A demó a legtöbb böngészővel kompatibilis, s ha bezársz néhány sávszélességfaló alkalmazást, még gyorsabban vetheted bele magad az AC Milan és a Barcelona összecsapásába. Nincs más hátra, mint meglátogatni a FIFA 12 YouTube-oldalát és a Demo bannerre kattintani - a program azonnal felismeri a bemeneti eszközeidet, az egeret és a billentyűzetet, szóval még csak kontrollerre sincs szükséged. A játék teljes egészében a Gaikai rendszerére épül.

A demó egy külön ablakban jelenik meg, szóval nem teljesen olyan, mintha egy videót néznénk, de ez legyen a legkisebb baj. Reméljük, a közeljövőben is hasonló kezdeményezéseknek lehetünk szemtanúi: nevezetesen éppen egy játék trailerét vizslatjuk, rákattintunk a bannerre, s máris annak demóverziójában találjuk magunkat. Remek korban élünk.

18.
18.
Darox
#13: OFF: Csak én nem érzékelek semmit sem a youtube reklámokból? Mindenki panaszkodik rájuk de nálam még sosem volt. Lehet hogy az ADBlock+ fogja meg vagy nem tudom, de én jól jártam ezek szerint!
17.
17.
Ronam
#16: Csak párat kellett volna visszaolvasni és meg is van a válasz :). "A lényeg maradt ki a hírből, hogy csak kanadában és az egyesült államokban elérhető a demo."
16.
16.
kopic
Hát én sem találtam.˙Kérem a Gamekapocs stáb tagjait hogy mondják már meg, vagy segítsenek hogy hol lehet megtalálni.
14.
14.
Optimus Prime
Én se látom, bár a foci abszolút nem favoritom. De az ötlet érdekes, ha tényleg igaz és bevezetik.
13.
13.
venoom
szivesen latnak a kozeljovoben jatszhato demokat a youtubon ha mar annyi reklamot bebasztak akkor valamivel karpotolhatnanak, bar nem tartom valoszinunek mivel rendkivul eroforras igenyes foleg hogy mindenki akarna jatszani,
12.
12.
Darox
Engem teljesen hidegen hagy a foci, ezért demót nem töltenék le, se teljes játékot de az hogy youtube-on játszani, úgy kipróbáltam volna de ez akkor így teljesen kimarad.
11.
11.
Ronam
#10: Szerinted az, hogy letöltöd a demo-t ugyanaz mintha böngészőből tolnád a la cloud gaming? Hát nem éppen :). Köszönjük a felesleges információt. Demo-t mindenki talál magának neten szerintem..
10.
10.
Yossarian
Csak kattintsatok az "EA sporfutball" ikonra a tetején és megnyílik egy oldal, ott le lehet szedni a demot!
9.
9.
mestermagyar
#8: Nyugi az onlive kárpótol.mellesleg én utálom hogy az os és programjai egy böngészöbe költözködnek.nekem úgy nem jön be.irritál, valahogy visszafejlettség érzetet kelt ha egy böngészöben kell mindent csinálnod.
8.
8.
Füles
#7: Jah, akkor ez így nem poén...
7.
7.
Sogi
A lényeg maradt ki a hírből, hogy csak kanadában és az egyesült államokban elérhető a demo.
6.
6.
Füles
#5: Nem tudom, de akkor sokat fizetett az EA, hogy ide is kitegyék :D
5.
5.
xelalex19
Valakik azt írják youtube-n, hogy ez csak félrevezetés, ez valóban igaz?
4.
4.
serioustomy
én sem látom a demo banner-t
3.
3.
krami
Nekem sem sikerült rátalálni.
2.
2.
66zio
Én se találom de mások is ezt írják
1.
1.
Füles
Hát én vak vagyok. Hol lehet ez kipróbálni??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...