Letölthető a Space Marine ingyenes co-op DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően befutott a Warhammer 40.000: Space Marine kooperatív kiegészítője, amit nem mellesleg ingyen tölthetnek le a játékosok - remélhetőleg még nem cserélted be a programot, az Exterminatus egészen új ízt ad az űrgárdisták és az orkok háborújának.

A Warhammer 40.000: Space Marine Exterminatus című DLC-je már letölthető, legalábbis PC-re és PlayStation 3-ra biztosan, az Xbox 360-as anyag pedig hamarosan megérkezik. A kiegészítő ingyenes, ráadásul egy vadi új játékfajtát, az egyjátékos kampánytól független kooperatív módot tesz hozzá a játék repertoárjához.

A játékosok három kaszt - Assault, Tactical Marine, Devastator - közül választhatnak, mindegyikük más-más fegyverekkel és perkökkel rendelkezik, ami megfelelő taktikázással óriási előny lehet az orkok elleni harcban. Merthogy a készítők a klasszikus Horda módot vették elő, a gárdisták a hullámokban érkező orkseregnek feszülhetnek neki, az itt gyűjtött pontokat pedig később hozzácsaphatják a multiplayer rangjukhoz. A csomag teljesen ingyenes, még online pass sem kell hozzá.

5.
5.
Bátor
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR THE EMPERROR,KILL THE HERETIC,AND NO MERCY....
4.
4.
Mortis
Erről kellene szólnia igazából ennek a játéknak. Ezért nem is kicsit furcsa, hogy a co-op-ot pótolni kell. Hatalmas öngól.
3.
3.
shatterhand
2éve úgy volt hogy alap sztori 4fős co-op lesz
aztán végül nyáron úgy döntöttek,hogy kimarad mert nem készülnek el vele
és majd később kiadják ingyen (gondolom volt hozzá vmi kód)
2.
2.
TryGun
de ezt most honnan szedhetem le? XD
1.
1.
Lordnekroseth
WEEEEEEEE! Kurva jóóóóóóó. Na ez egy igazi jó dlc....A játékot egyszerűen imádtam. Még gondolkoztam is, hogy ehhez egy jó coop nagyon hiányzik.

Valójában szerintem ez egy ilyen tesztjáték volt a részükről, hogy hogyan muzsikál a dolog. Mert elég rövid volt és egyszerű maga az egész cucc, de kurva jó. Egyszerűen fantasztikusan visszaadja a világot. Ha másfajokat is beletesznek, megy egy hoszabb storit kurva jó lessz.

Lehet, hogy az mmo ra készülnek vele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...