Hatalmas területek a Planetside 2-ben

  • Írta: InGen
  • 2011. október 27.
  • Hír
Link másolása
Tudjátok, melyik az a játék, amelynek területeihez képest a Far Cry 2 és az Oblivion bejárható területei egészen kispályások? Nos, ez a Planetside 2, amiben a készítők hatalmas energiát fektettek a szintén hatalmas játszótérbe. Valószínűleg ezért nincs még megjelenési dátuma.

"Az egyik legnagyobb erőfeszítés a fejlesztés során, hogy kézzel megtervezzük az összes zónát, melyek átlagosan 8 négyzetkilométeres területen fekszenek" - kezdte Matt Higby, a játék kreatív igazgatója. Azt ugyan nem tudjuk, hogy ilyen területekből pontosan mennyi lesz a végleges játékban, de az biztos, hogy több. Hogy egy kicsit perspektívába állítsuk, már egyetlen ilyen kis sziget is nagyobb lesz, mint a Far Cry 2 teljes játékterülete.


Higby ezután rámutatott egy gyárépületre, majd megjegyezte, hogy ez önmagában akkora, mint egy egész Modern Warfare-pálya. Ezeket a területeket be is kell népesíteni, úgyhogy általában többszáz játékos fogja egyszerre irtani egymást. A készítők szerint előfordulhat olyan helyzet is, hogy mondjuk 200 támadó ellen csupán 30 védő van, ezért úgy lövik be a pályákat, például a már fentebb említett gyárat, hogy megfelelően védhető legyen akár nagyobb túlerővel szemben is.

8.
8.
Trolltaxi
Kis javítás - a pályák mérete 8x8 kilométer, ami testvérek közt (matematikailag jól képzett geekek közt meg főleg) 64 négyzetkilométer.

Csak PC lesz.

A 30 vs 200 pedig csak egy kiragadott példa, egyetlen 8x8 km-es terület oldalanként többszáz embert kezel. Ja, és 3 oldal van, a játék kreatív igazgatója a hangulatos "clusterfuck" kifejezéssel illette az ilyen harcokat.

A játék első része 8 éve megy, 2003. óta. És már az is tudott 133 vs. 133 vs 133-at, amikor a szélessáv még az 512 kbit/sec-et jelentette lefelé... :)

Több infó magyarul: www.planetside.blog.hu
7.
7.
SSJ Gábriel
ha már túlerő,és eger vs törökhad,akkor Orcs Must Die! !!
Abban egy emberke vs orkhad. orkok=>túlerő,emberke=> csapdák,fegyverek.
Jó játék,de ez a planetside lehet hogy jobb lesz :D
6.
6.
giga321
Jön pc-re akkor érdekel.
5.
5.
Mortis
Csak ugye nem minden a méret. Lehet attól még steril, színházias a teljes környezet.
4.
4.
#3: , #1: Ha belegondolsz egy jól megeresztett sorozat és 10 ellen elhullik. 30 jó sorozat és máris mínuszban vannak 100-al :)))
3.
3.
Split
#2: De ott volt szurok, meg forró leves! :D Ezek ultimate fegyverek! :D
2.
2.
robi009
#1 reménytelen de nem lehetetlen EGER VS TÖRÖKHAD :)
1.
1.
Optimus Prime
Érdekesen hangzik remélem olyan jó is lesz, mint ahogy hangzik.
30 védő 200 támadó ellen... szeretem az ilyen reménytelen kihívásokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...