Modern Warfare 3 - megjelenés előtt nem ér tolni

  • Írta: InGen
  • 2011. november 4.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis az Xbox 360-as verziót semmiképp. Hiába akadt már "furcsa módon" többek kezébe a Call of Duty: Modern Warfare 3 egy-egy példánya, még akkor is, ha az eredeti, könnyen bajba keverhet, főleg, ha az Xbox Live-ra is csatlakozva vagy. Ban lehet a vége.

A Microsoft is tisztában van vele, hogy többen már a hivatalos megjelenés előtt hozzájutottak a Modern Warfare 3-hoz, s ezzel kapcsolatban a Stephen Tolouse, az Xbox Live bannolásért felelős igazgatója (oké, nem ez a hivatalos titulusa, de ez a lényege), azt mondta, hogy amennyiben eredeti példányról van szó, nyugodtan lehet tolni.


Aztán az úriember egyeztetett kicsit az Activisionnel, így pár óra múlva kiderült, hogy mégsem, ugyanis amíg az Activision hivatalosan nem "engedélyezi" a játékot, addig bizony problémák lehetnek, Tolouse szerint a dolog akár bannolással is végződhet. A lényeg: ha sikerült beszerezned a Modern Warfare 3-at a megjelenés előtt, valószínűleg érdemes elkerülni az online területeket a jövő hét elejéig legalább.

21.
21.
xboxgamer08
igen ez hülyeség mert nekem is megvan és énis nyomom xboxliven és semmi sem történt
20.
20.
Csemegekukorica
én két napon belül megkapom a game-et PC-re akkor most ne tegyem fel November 8 ig vagy mi?
19.
19.
greenmelon
Na már megint kezd flame hangulat lenni...
Én is fontosnak tartom a single-t (annak ellenére, hogy több száz órám van a MW1 multiban), egy jó single kampány hatalmas szórakozás még ha rövid is. A 4-é számomra pont ilyen volt, remélem ez is hozza majd a szintjét.
16.
16.
simon 555
#14: a CoD epic története és játékmenete a 4. résszel véget ért...
azóta ugyan azt adják el újra és újra más pályákkal.emlékszem még,hogy a CoD 2 után mennyi újat hozott a 4. rész.most meg ugyan az évről évre.régen ilyent kiegészítőként adtak ki nem teljes játékként(gondolok itt a CoD UO-ra)
15.
15.
Frissítsétek a hírt, mert az Activision közölte hogy nem, nem basztatnak senkit aki legális játékkal esetleg hamarabb nyomul:

http://ps3.ign.com/articles/121/1211725p1.html
14.
14.
ZephyrDavid
Nekem tetszett a története! Eddigi CoD-ok közül szerintem ez a trilógia volt a legjobb amiben a történelmi szálak jól össze fonódtak! Lehet Isteníteni a BF3-mat is de előbb annak is legyen egy epic története meg sorozata...
13.
13.
Tomeggyilkos
xbox on nem is ps3 on igen :)))
12.
12.
zero0
le is vették a videót.
mind1 legalább nem lövöm le magamnak a poént
11.
11.
gustaved
#10: Áh ne kellett neked linkelned nem birtam ki h ne nézzem meg:S
10.
10.
falselight
meglepő, hogy nem a játékosnak kell lelőnie a kislányt:
http://www.youtube.com/watch?v=rhhpeLUyjbQ
8.
8.
Kumite
#7: Itt egyáltalán nem ez a helyzet. A KMart polcrendező rabszolgái idő előtt tették ki a raktárból.
Aki megvette, az mégcsak lehet, hogy nem is tudja mi az a warez.
7.
7.
Necreon
#1: Az ilyen olyan forrás raktárból, gyárból lopott verziót jelent, és nagyon nem "hülyeség", hogy ha azt valaki használni akarja a megjelenési dátum előtt, akkor ban-olják. Egyszerűen warez-ról van szó, csak nem használják konkrétan ezt a szót hogy "warez", mert arra csak PC-n divat hivatkozni.
6.
6.
wildláma
így jártam a modern warfare 2-vel :D:D:D:D
4.
4.
Kumite
#3: Vagy maga az Activision licitált rá, a feltevő pedig ezt kitalálta és a fake userrel feltornászta. Az A.-nek semmi pénz az az 1700 $... Vagy egy nagy játékújság, aki így egy hónappal a többiek előtt tudja megírni a reviewt, címlapsztoriként lehozva azt.
Ki van zárva, teljes 1000000%-os mértékben, hogy egy "átlag" ember vette meg, inkább egy cég vagy szervezet. És tuti többszörösét hozza vissza az ára majd.
3.
3.
Kumite
#2: Azért az is lehet (tippre biztos, hogy így volt), hogy valaki vett belőle jó párat, majd egy fake userrel feltornázta az árat 1700-ra, így a többi példányát, amelyet esetleg szintén fake userrel tett fel, felértékeltette mások szemében, magasabbra tornásztatva annak az árát.
2.
2.
falselight
a kmart kezdte idő előtt árulni, így feltűnt pár darab az ebay-en is. egyik példány 1700 dollárért kelt el.
1.
1.
Kumite
Ez hülyeség.
Kikerül így vagy valahogy, erre az átlag usernak kell figyelnie, hogy mit tehet és mit nem. Ha belép, akkor azt a rendszernek tudnia kell kezelni és tolerálni is. Ez egy nagyon negatív hozzáállás és negatív kezelése a saját hibájuknak, vagy a boltok, de semmiképp sem a userek hibájának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...