Megjelenés előtti trailert kapott a PC-s L.A. Noire

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 9.
  • Videó
Link másolása
A héten végre megérkezik az L.A. Noire számítógépes verziója, a PC-n játszók már rögtön a bővített kiadást vehetik meg. A The Complete Editionben az összes eddigi letölthető tartalom megtalálható, a küldetésektől kezdve egészen az új fegyverekig. A konzolos változatok a jövő héten kerülnek boltokba.

Az L.A. Noire jól szerepelt eddig, 4 millió példányt szállítottak ki belőle a boltoknak, s szerencsére a Rockstar nem húzta a PC-s játékosok idegeit sem: bejelentette, hogy számítógépre is elkészül a játék. A negyvenes években játszódó, nyomozós akciót ígérő programnak már a DLC-kkel bővített kiadása érkezik számítógépre - egészen pontosan november 11-én, a The Complete Edition PS3-as és Xbox 360-as változata a jövő héten kerül boltokba.

14.
14.
hedzsooo
#13: Decemberben terek* viszont vissza...
13.
13.
hedzsooo
#6: Sajna nem tudtam kapni szabit, igy mas szabadidos tevekenysegekbol fogom lefaragni a Skyrim-hez szukseges idot. XD :)

Sajna igy egy darabig nem lesz idom felnezni pl. ide sem tul gyakran. Ugy tervezem, hogy egy jo minosegu Full HD PC-verzios Skyrim vidit osszedobok, 1-2 oldalt latogatok, olvasgatok neha, es esetleg irok majd 1-2 mondatos elmenybeszamolokat. Decemberben terke viszont vissza majd igazan, akkor jon egy sajat Skyrim ertekeles is majd. Remenyeim szerint addigra mara a Skyrim teruletenek es tartalmanak javat ismerni fogom es kepes leszek rola valami osszeszedettebb dolgot irkalni. :D
10.
10.
KENKILL
Én egy Red Dead Redemption-nek jobban örültem volna PC-re. Meg aztán az optimalizálás tényleg para lesz.
9.
9.
giga321
Huhúúú én már nagyon várom.
8.
8.
Optimus Prime
Látszólag ez egy nyugodt és profi hangulat játék. Ami inkább filmes hangulatot add, mintsem a COD és egyéb FPS-ek rohamait. Remélem lesz olyan profi a korabeli hangulat, mint a BioShock játékoknál.
Demóról nincs hír?
7.
7.
JcGross
#1: Te nem vagy magadnál. EZ NEM AKCIÓJÁTÉK! Ez egy nyomozós játék! A fele a tanuk kihallgatásából áll. Ez tény és ezt EDDIG IS TUDTUK! Nem tudom egyesek mit vártak, de agyamra megy, hogy ez "negatívum".
6.
6.
Hab
#4: Te is kivettél szabit? :)
5.
5.
Slik
#3: hát igen, de a rockstar eddig csak kiváló minőségű játékokat dobott és most nem :(
4.
4.
hedzsooo
En ezzel meg varok, mert 11-11-11 nagy nap lesz, de nem az L.A.Noire miatt nalam! :D
3.
3.
Richi12
#1: szerintem az assassin's creed is így indult mer az első részben nagyon sok volt a duma meg a magyarázás és a tutorial is túl hosszú volt de most hol van az egyik legjobb sorozat ha nem a legjobb
2.
2.
ATi0021
Azt olvastam, hogy ez még a GTA IVnél is sokkal rosszabbul sikerült portolniuk. Legalábbis azt írta valaki, hogy a i5 2500k+GTX560-ét megeszi reggelire.

Pedig bíztam benne, hogy a Leeds jobban optimalizál, mint a Toronto, de úgy tűnik tévedtem.
1.
1.
Slik
nekem kicsit lapos lett a játék... a végére meg még rosszabb
kevés akció, sok duma...de azért egynek nem rossz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...