Új Star Wars-játékra mutathat a bejegyzett domain

  • Írta: InGen
  • 2011. november 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Star Wars: The Force Unleashed 2 óta nem nagyon hallani semmit a LucasArts háza tájáról, de most éppen felőlük érkezett a hír: a LucasFilm jegyzett be egy új domain címet, ami mutathat akár új Star Wars-filmre, de persze játékra is - mi az utóbbiban reménykedünk.

A szóbanforgó két új domain cím a StarWarsIdentities.com és az sw-id.com, melyeket a napokban jegyzett be a LucasFilm, s nyilvánvalóan az Identities címre vagy alcímre utalnak. Ezek persze mutathatnak majd akár egy új (animációs) Star Wars-filmre, de akár egy játékra is. A LucasArts ugyanis a The Force Unleashed 2 megjelenése óta nem nagyon hallat magáról, ám nyilván ők sem ülnek azóta a babérjaikon.


A következő nagy megjelenés a témában a BioWare-féle MMORPG, a The Old Republic lesz, a LucasArts képviseletében azonban Paul Meegan nagyfőnök elmondta, a cég szeretne több, és ami még fontosabb, jobb Star Wars-játékokat készíteni. "Az utóbbi években a LucasArts nem mindig végzett jó munkát a játékaival. Olyan anyagokat kellene készítenünk, amik meghatározóak, s amik vetekednek a legjobbakkal az iparban. De ez mostanában nem így történt" - fogalmazott.

A LucasArts egyébként legutóbb augusztusban keresett új munkaerőt egy nyitott világú szerepjátékhoz.

45.
45.
Tiefighter
Én leginkább egy új JK-nak örülnék.. Azóta sem játszottam jobb játékkal
43.
43.
mdr88
#42: Habár... mivel a LucasArts a LucasFilm leányvállalata, még az is lehet, hogy mégiscsak nekem van (lesz) igazam... majd kiderül.
38.
38.
kirschakos
#37: Én egyetértek veled:) Szerintem is nagyon jó és szerintem simán beilleszthető a sorozatba egy kis képzelőerővel. Habár a második résszel sajna még nem játszottam.
Én nem bánnám, ha egy új animációs mozi (de élethű grafikával) vagy egy Jedi Knight folytatás lenne mondjuk. Bár ha játék akkor biztos a FU.:)
37.
37.
mdr88
- Nem olvastam a kommenteket úgyhogy ha valaki már írta volna.... -
Szerintem egyértelműen SWtFU:3. Hogy miért?
Ugyebár a második rész végén MI játékosok már tudjuk, hogy Starkiller az Starkiller és nem holmi klón.... de ugyebár drága főhősünk még nem teljesen biztos SZEMÉLYAZONOSSÁGÁBAN (ami angolul ugyebár IDENTITY). Nos ezért vagyok én biztos abban, hogy SWtFU:3! FuckYeah :D

ui.: a kakidobálóknak akik szerint a SWtFU szar... nos lehet, hogy semmi köze a filmekhez, könyvekhez (mondom ezt én aki látott és olvasott mindent) akkor is az elmúlt évek legjobb SW játéka!
36.
36.
Killerbee
#12: Ott volt Darth Maul vagy ki.
33.
33.
kirschakos
Remélem minél hamarabb kiderül, hogy mi lesz ez!!!!!!! Égek a vágytól, hogy egy új - nem MMO - STar Wars játékba vethessem magam! Az Erő legyen veletek! :D
32.
32.
greenmelon
#31: A 2 is ha már itt tartunk. :D
31.
31.
goblinfing
force unleashed 1 szégyen volt
30.
30.
daenath
#27: Aham egy Shadows of the Empire remake-nek tenyleg orulnek, valahol a fiokban meg meg van a dobozos jatek pc-re, elo is kapom :D
29.
29.
Macifasz
#7: A The Old Republic lesz a Kotor III, pedig én lennék a legboldogabb, ha kapnánk egy simát.
27.
27.
strike19
Én Rogue Squadront akarok vagy Jedi Knight-tot vagy egy Shadown of the Empire feldolgozást.De egy Bounty Hunter rész se lenne rossz.
25.
25.
daenath
Republic Commando 2, Jedi Knight 4 vagy egy Rogue Squadron-t, reg csinaltak mar egy jo kis urhajos szimulatort, de lehetne arcade space shooter is :D
23.
23.
m1cZ
#7: KOTOR 3 biztos nem lesz mert:
ad1. A KOTOR széria a bioware kezében van és nem a lucasartséba (persze együtműködés, beleszólás van)
ad2. A star wars the old republic MMORPG lesz a KOTOR 3,4,5,6,7,8 stb...
22.
22.
vytros
21.
21.
greenmelon
Csak egy újabb Force Unleashed-től ments meg uram minket... Battlefront 3 vagy JK4 jöhet. :)
20.
20.
Gorre
#18: Mondjuk a sikere így sem az új trilógia miatt van...
19.
19.
Egy Jedi Knight folytatás kéne már nagyon .
18.
18.
vytros
#12: Akkor az egész Star Wars nem lenne olyan sikeres mint amilyen :) A Star Wars nem arról szól ami a TFU-ban megy, sem történetileg, sem játékmenetileg.
17.
17.
Ecneb
#5: RC 2 az van csak nem PC-re.
JK 4 lenne jó, vagy egy teljesen storyhoz hű játék, mert nem igaz, hogy egy ilyen van és az a LEGO SW.
16.
16.
Kreto
#11: Nem tudom nekem az nem jött be. Még az első újdonságként, de ennyi. Nem arról van szó hogy ne folytassák mert nem vagyok a fanok ellen csak én más folytatásban reménykedem.
15.
15.
Giga0509
14.
14.
Giga0509
13.
13.
krisztian66666
Én egy új filmben reménykedem, de a játék is jól jönne :D
12.
12.
Sun9us
Szerintem Force Unleashed 3-lesz. Az elsőt imádtam, a második igen-igen harmatos volt, de el lehetett vele szórakozni. Bárki bármit mond, a TFU rohadtul adja a Birodalom visszavág hangulatot, és Vader is az a fő gonosz akinek lennie kell, nem ilyen takony Anakin, aki az előzmény trilógiában szerepelt. Apropó, első 3 rész, mennyivel jobb lett volna, ha a vén Duku helyett, egy Darth Starkiller szerű antihős lett volna az uralkodó jobb keze. Sokkalta komolyabb lett volna.
11.
11.
Necreon
#10: Mert neked nem jött be? A Battlefront a legjobb SW játékok listájának élén van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...