Segítheti a Rayman: Origins sikere a BG&E2-t

  • Írta: InGen
  • 2011. november 11.
  • Hír
Link másolása
Továbbra sem teljesen tiszta, hogy mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel. Michael Ancel egyszer azt mondja, hogy készül, máskor azonban a Ubisoft fejesei nyilatkozzák azt, hogy semmit nem tudnak róla elmondani. A Rayman: Origins sikere azonban segíthet a játék elkészültében.

"Ha mindenki, aki szerette a Beyond Good & Evilt, úgy gondolja, hogy Michael Ancel nem csak egyszer tudott nagyot alkotni, és ha a Rayman: Origins sikeres lesz, az nagyobb mozgásteret ad neki is, hiszen fel kell építenie a stúdióját" - mondta Tony Key a Ubisofttól.


A dolgokban persze segít az is, hogy az XBLA-ra és PSN-re megjelent Beyond Good & Evil HD elég jól teljesít, aminek köszönhetően számos új játékos megismerte ezt a klasszikust - ez bővítheti a folytatás vásárlóinak körét. A Rayman: Origins egyébként európában november 25-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, a középpontban pedig a négyfős kooperatív játéklehetőség áll.

3.
3.
DeNzNlPt
Ami igazan segithetne oket az az hogy egyszerre adjak ki NA-val (a ket nap elteres meg ok). Mivel 2 hetet kene meg varnom ezert inkabb a Batman-t veszem meg. Pedig azt hittem hogy jovoheten ezt fogom jatszani. :(

Egyebkent en is nagyon vartam. Na jo meg mindig varom, de azert valamennyire letorte a lelkesedesemet hogy meg az europai jatekok is amerikaban jelennek meg eloszor.
2.
2.
nero66
#1: VÁRÓS!! :D

Én még jó pár évvel ezelőtt vittem ki utoljára a BG&E-t és nekem nagyon bejött... ha a 2 egyszer meg jelenik és jól szerepel tuti vétel lesz! :D
1.
1.
Kumite
Egy személyes platformerként is csupa jót mondtak róla. Persze többszemélyes címként is kiváló (lehet).
Ha behoztam a sok és Rayman-nél nagyobb lemaradásom játékok terén, akkor tuti vásár lesz.
Először is: már csak 7 nap és Skyward Sword... ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...