LEGO Harry Potter - trailer a megjelenésre

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 13.
  • Videó
Link másolása
Nyugaton már boltokba került az idei - ha jól számolom - harmadik LEGO-játék, ami ezúttal a Harry Potter befejező részeinek állít emléket. Az utolsó három könyv és az utolsó négy film elevenedik meg az új epizódban, természetesen a már megszokott vicces(kedős) stílusban és a jól bejáratott játékmenettel.

A LEGO Harry Potter: Years 5-7 Amerikában már kapható, hozzánk pedig a jövő héten érkezik; a játék gyakorlatilag minden platformra megjelenik, jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PSP-re, Wii-re, DS-re, 3DS-re és iOS-re, sőt egy vitás verzió is be van belőle ígérve. A játék a Harry Potter-saga utolsó fejezeteit dolgozza fel, sok változásra nem kell számítani, de valószínűleg a megszokott minőséget hozza majd a cím. Köszi, giga321!

10.
10.
#9: LLOTR :D na arra kíváncsi leszek!
9.
9.
simi
#6: 2012-re már bejelentették, a batman 2-t és a gyűrűk urát is
8.
8.
bsg09
#2: Viszont hanglatosak, és szórakoztatóak.
7.
7.
Hardy
Kedvelem a LEGO játékokat jó pofák szoktak lenni, nagyon unalmas időszakban simán leköthet.
6.
6.
wolfwarrior
Én is szeretem a Lego játékokat de jobban örülnék egy :Lego Lord of the rings-nek inkább.
4.
4.
csete1
#1 és #2 : Azért gyártják, mert sikeres. Rengetegen imádják a stílust, én is rajongó vagyok már a Lego Star Wars óta. Izgalmas, pörgős, megmozgatja az agyat, rengeteg logikai feladvány van benne. És nem mellesleg sok váratlan poén van benne, ami ad az egésznek egy pikáns aranyos hangulatot :)

Egyébként ha nem szeretitek, ne játszátok.
3.
3.
Garfartix
Nem a te korosztályodnak készült, habár a LEGO HP-ra még azt sem lehet mondani, hogy a kicsiknek csinálták, egy-egy fejtörőt gyerek fejjel nem bírtam volna megoldani. Ha lesz időm, haverral rászánunk egy délutánt, hogy végigjátszuk. Pontosan ezért készítették a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...