The Old Republic - te melyik oldalt választod?

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 13.
  • Videó
Link másolása
Újabb videó érkezett a Star Wars: The Old Republicról, méghozzá nem is rövid: a közel ötperces anyagban a BioWare munkatársai a játékban választható két oldalt hasonlítják össze két kaszton keresztül. Ezúttal a Trooper és a Sith Inquisitor méri össze erejét - vajh ki fog győzni?

A Trooper és a Sith Inquisitor látszólag nem éppen ugyanabban a kategóriában versenyeznek, de a BioWare srácai nem félnek az összehasonlítgatástól, és lelkesen sorolják fel mindazt, amit az egyik kaszt tud, de a másik nem. Természetesen mindez a játékban elérhető két frakció (Sith Birodalom és Galaktikus Köztársaság) viaskodásáról szól, a költői kérdés pedig a következő: te melyik oldalt választod majd? A Star Wars: The Old Republic december 20-án rajtol el.

16.
16.
ratchetfan
majd ha milliomos leszek vagy nyerek a lottón
15.
15.
Bré
nagyon naagy lessz nem fogok suliba menni 1 hónapig ha kijön:) ami a class choose-t illeti Smuggler vagy Trooper for ever mindig is jó voltam minden MMO-ba amit játszottam sőt emlékeztet egy kicsit a MASS EFFECT-re ott is igyekeztem a jó oldalon maradni ;) WoW: Alliance Aion:Elyos meg mondjuk Fable is mindig elsőként jónak vittem ki (persze aztán gonoszként is) de mindig is jó voltam ;) nagyon várom már a játékot és msot h kicsit láthattam a troopert nagyon valószinü hogy ő lesz a starter class mindig is szerettem lövöldözgetni és ahogy látom elég sok skillje lesz ami segiti a melee fighterek ellen harcolni.
14.
14.
turleysqt
#11: pedig,egyre több oka van rá..
13.
13.
wildláma
a franc se akart a "jókkal" lenni ... ahány MMO-t kipróbáltam, (egyik se kötött le) annyiban választottam a "rossz" oldalt. én unom hogy minden játékban szinte a jókkal kell masírozni, ideje gonoszkodni is.
12.
12.
volkornka
Nagyon jó kis vidi lett:)
11.
11.
vytros
10.
10.
givi6
Remélem a megjelenés utáb előbb utóbb ez is ingyenessé válik...
8.
8.
leviske
Egyiket se. A béta meggyőzött róla, hogy hiába a KotOR I.-II., egyszerűen nem bírok azonosulni az MMO-k játékstílusával.
7.
7.
m1cZ
#6: Még nem lehet. Ha figyelmesebben elolvasod a levelet, illetve a hírt erről a játék honlapján, rájössz hogy ez még csak "marketing". Valószínű ez az "open beta" (mert mindenki kapott aki 11.11.11 előtt jelentkezett bétára) 1-2 esetleg 3 hét múlva lesz.
Mellesleg nehogy azt hidd hogy mindenki Jedi knight lesz... nagyon sokan akarnak trooperek, vagy smuglerek lenni... én pl sith inqisitor leszek, de majd biztos felhúzok egy bounty huntert is :)
6.
6.
szcsaba1994
Mikortól lehet a betasoknak leszedni a játékot?
Már küldték a "You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!" levelet, de nem tudom letölteni a klienst.

Azért kíváncsi vagyok, hányan akarnka majd a sötét oldalon lenni. Majd mindneki a Jedi lovag kasztot választja.
5.
5.
_Tappancs_
Én egyik oldalt se választom, mert nincs pénzem havidíjra...de a trialt , ha lesz kipróbálom és akkor mind a kettőt.
4.
4.
fojesz
#1: Nincs elhanyagolva, csak sűrű ez az időszak nekünk minden tekintetben, így simán lehet, hogy átsiklunk felette. Itt tudsz hírt beküldeni: http://gamekapocs.hu/hir/bekuldes
3.
3.
JoHnNiEE
huhuuu , ma kaptam beta invitációót :)
2.
2.
HerodPK
amugy meg igen csak AWESome a cucc....nem tudom mire fikaztak mindig:)
1.
1.
HerodPK
Preoreder:) beta key....megvan:).....ammiért van elhanyagolva az SW? nem rég jott ki az imperial agent caracter lvling vidi az se volt kitéve:) hogy kell cikket betolni én toppon vagyok ebben bekuldom én minden nap:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...