Nem kell állandó internet a PC-s Revelationshöz

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Assassin's Creed: Revelations PC-s változata a hírhedt DRM védelmi rendszer nélkül érkezik, a Ubisoft ígéretei szerint nem kell állandó internetkapcsolat a játék futtatásához. Persze hisszük, ha látjuk, a kiadó nemrég többször is ezt ígérte, és többször is az ígéretei ellenére vezette be a rendszert.

A Ubisoft védelmi rendszere a kiadó szerint sikeres volt, mert visszaszorította a kalózkodást, mindenki más viszont - értsd: a játékosok és a sajtó - úgy látta, hogy az ötlet kudarcot vallott, amit az is bizonyított, hogy a vállalat egyik napról a másikra bejelentette: a jövőbeli játékaiban nem alkalmazza a DRM-et és a már meglévő címeiből is kiszedi azt.

A DRM azonban visszatért, a From Dust és a Driver: San Francisco is használta a rendszert, noha a Ubisoft konkrétan megígérte, hogy nem kell félnünk tőle. Végül a rajongók felháborodására a kiadó megint visszakozott, kiszedte a játékból a védelmet, és a Driver esetében is csak annyit követel meg a felhasználótól, hogy az első indításkor legyen online a hitelesítés miatt.

Az Assassin's Creed: Revelations ugyanebben a cipőben jár: az ígéretek szerint nem lesz DRM, viszont regisztráláskor szükségünk lesz internetkapcsolatra - ami egyébként nem olyan nagy probléma, sok játék követeli ezt meg, és sokkal kevesebb kellemetlenséget jelent egyszer biztosítani az internetet, mint egyáltalán nem játszani, mert például a UPC megint szerencsétlenkedik valamit a háttérben, ami miatt nem működik otthon a net.

A PC-s verzió egyébként november 29-én landol a boltok polcain.

10.
10.
giga321
ÓÓÓ ezt már túl sokszor hallottam ubisofttol.
8.
8.
arhatati
Annyi, hogy megkaptam hamarabb. Sosem töltök le!! Én is csak lestem, amikor írták, hogy mehetek érte:)!! Mert legkorábban hétfőre számoltam vele, mivel egy nappal általában megkapják hamarabb az üzletek. Lásd U3:) De a multival is nagyon sokan játszottak már, én meg még attól tartottam nehogy megszívjam, mert hamarabb aktiváltam:)
7.
7.
samatagrav09
#6: ps-re nemszoktak de arra fölösleges mert a multi meg a sok minden de az is lehet előrendelte külföldről és úgy vagy ismerősének ismerőse tud vmit :)
6.
6.
givi6
#4: Csak nem letöltötted ? Mert már az összes ütős cím Saints row, Acr... fent van a warezon !
5.
5.
samatagrav09
#4: neked megvan wtf??hogy?
4.
4.
arhatati
Ps-re is azonnal kérte a kódot. Jó játék lett, minden szempontból!! :) A multi sokkal jobb szerintem, grafikailag is szebb lett!! Kicsit nehezebb, de ezt majd mindenki eldönti, lehet csak nekem:)
3.
3.
samatagrav09
Az jó ja és gameplay az elejétől spoiler http://www.youtube.com/user/GamingCrux#p/u/4/t1iLlYGahfs
2.
2.
David095
Nem december másodikán jön ki?
Valahol azt olvastam
Remélem tévedek
1.
1.
3lectrik
PC november 29..
nagyon jóóó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...