AC: Revelations - így készült Konstantinápoly

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 16.
  • Videó
Természetesen nem egy történelmi dokumentumfilmmel van dolgunk, mely az Oszmán Birodalom felemelkedéséről szól, hanem arról, hogy a Ubisoft Montreal lánykái miként vitték képernyőre Konstantinápolyt az Assassin's Creed: Revelationsben. Szép munka, lássuk, hogyan sikerült!

Egy dologban biztosan nagyon erős a fejlesztőcsapat: igen pazar játszóteret varázsolnak elénk évről-évre, s ez alól a Revelations sem kivétel. Konsantinápoly szerteágazó kultúrájának életre keltése némileg hálátlan feladat, de a Ubisoft Montreal sikerrel vette az akadályt. Lássunk egy kulisszák mögötti videót, miként sikerült ez! A videót drakecsaj és giga321 is bekülde, hálásak vagyunk - de tényleg!

19.
19.
zoltándeményi
mi a kódja a revelations-nak?
18.
18.
zoltándeményi
Sziasztok megtudnátok mondani h mi a kódja pc-re a revelations-nak?
16.
16.
Ezio Auditore
#15: én rendesen pofára este.ma hozták ki és nem tudok játszani vele :( :( mert nekem az 1 el régebbi fless van az xemben :(.de holnap már intézem is :D
15.
15.
robi009
#12 pontosan erre gondoltam énis :D még nemnéztem meg mert ezio nemengedte de amint kilépek azlesz az első h lecsekkolom müködike a külföldi accommal
14.
14.
ZephyrDavid
#6: Nekem a Revelation-t sikerült 11 óra alatt végig vinnem. Nagyon szép meg jó a történet, de érződik rajta hogy ez még mindig az Ezio története és csak mint kieg. ha lehet így mondani... Viszont a játék vége alapján tuti valami brutál nagy robbanás lesz majd az új rész ;)
13.
13.
ReNegAdE
#8: Az eddig látottak alapján ettől nem kell tartanod!
12.
12.
ReNegAdE
#9: Milyen az accountod?Mert én úgy gondolom hogy a hibát ott kell keresni!Például ha magyar a profilod akkor a kód olyan mintha érvénytelen lenne,de csak azért mert ezt a régiót nem támogatja!Akkor az a megoldás hogy csinálsz egy angol profilt,ott letöltöd a cuccokat és utána már a magyar profilnál is használhatod a +tartalmakat!
11.
11.
kebi90
#8: Szerintem esélytelen, én sosem csalódtam a sorozatban. Bár a befejezésére kíváncsi leszek nagyon. Azt viszont egyszerű elbaszni valami marhasággal. De remélem nincs igazam.
10.
10.
arhatati
#9: Elméletileg mindegyikhez, a multihoz és az exkluzív tartalomhoz is külön kódok vannak. A multihoz az elején beírtam, az uplay-est. Aztán a másikhoz beírtam az ahhoz tartozót és ott engedte a ruhát leszedni és a multi karaktereket, ha jól emlékszem. Három kód volt az enyémben a multi, az extrák és valami olyan, hogy olcsóbban veheted meg az előző részeket. Ha nem pontos, este meg tudom nézni maximum, hogy mihez mi tartozik:). Remélem tudtam segíteni:)!
9.
9.
robi009
valaki aki ps3-mas azt letudná irni h mi lehet itt a gond : van ugye exclusive content meg uplaypassport amivel lehet multizni . tökmind1 hogy melyik rámegyek hogy beirom a kódot előhoz egy psncard/redeem code ablakot beirom és SEMMI aztirja hogy a kód amit beirok hibás pedig tökéletesen irom be . magyarázza el valaki pls hogy mit csinálok rosszul
8.
8.
ALpH4
remélem ezt nem basszák el úgy mint a cod-ot mert az nem jó
7.
7.
Motörhead
Az a baj,hogy megnéztem.Meg azt is,hogy ki tette ki!Csak nem a Skyrimes zoenn? Komolytalan!!!!!!!!!!!!!!
6.
6.
adamsfamily
#5: Ja és általában nem olyan játékokat dobnak elénk amiket 5-6 óra alatt vinni.Az előző Assassin's Creed-ekben a játékidőm kb. 40 órára rúgott ami nem nevezhető kevésnek egy ilyen játéknál.
5.
5.
robi009
ubisoft 1 év alatt olyan játékokat csinál mint más 2-3 év alatt SEM !
4.
4.
Motörhead
3.
3.
ReNegAdE
Sikerrel vették az akadályt!Engem teljesen magába szippantott a játék!
2.
2.
kebi90
Alig várom már, hogy Konstantinápoly épületei között nyomhassam a szabad futást :)
1.
1.
altF4
Igényes játék, példát mutathat sok fejlesztőnek ez a csapat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...