Metal Gear Solid 5 - valószínűleg el kell készíteni

  • Írta: InGen
  • 2011. november 22.
  • Hír
Link másolása
Habár azt reméltük, hogy hamarosan kissé konkrétabb és bővebb információkat kaphatunk Hideo Kojima mestertől, úgy látszik, erre még várni kell. Egyelőre csak azt mondta, hogy valószínűleg el kell majd készíteniük az Metal Gear Solid 5-öt, és nem tudja, ő maga mennyire lesz benne.

Hideo Kojima egyedül a Metal Gear Solid 1 fejlesztésében vett részt teljesen, de ott annyira, hogy mindent ő csinált a történettől, a pályatervezésen át az ellenfelek útvonalának kijelölésééig. A mester a második rész óta minden egyes új epizódnál megfogadja: ez lesz az utolsó MGS, aminek a fejlesztésébe belefolyik, de eddig ez nem valósult meg, még a Guns of the Patriots is az ő vezetése alatt készült.

 
Kojima most azt mondta: "Valószínűleg el kell majd készítenünk. De hogy mennyire folyok bele, az egyelőre kérdéses, de valószínűleg messze nem annyira, mint az MGS1-nél" - nos, azt hiszem, mindenki elégedett lenne azzal, ha a mester csak a történetre, az írásra és a rendezésre figyelne.

A mester szerint egyébként azért nem képes letenni a lantot, mert nehéz dolog "átadni valakinek egy adott játék alapvető koncepcióját, elmondani, mit hogyan szeretnék, aztán elsétálni" - szerinte tehát az lenne a megoldás, hogy egy MGS-részt az elejétől a végéig nélküle készítenek el.

9.
9.
Motörhead
#8: Vedd már észre,hogy a SZÁJÁBA PRÓBÁLJÁK ADNI A SZAVAKAT!!!Ha csak annyit mondana,teszem azt,hogy x idővel mondjuk a 3. rész előtt vagy a 4. rész előtt "eljátszadozam" az 5. rész GONDOLATÁVAL már perelnék a HIÉNÁK!Azok meg sosem vannak egyedül a mai társadalomban.Japánban talán még ma is dívik az adott szó BECSÜLETE,csak úgy mint ERDÉLYORSZÁGBAN.Legalább is bízom benne!
8.
8.
Tokodboy
#4: É is nagy tisztelője vagyok, csak nem tudom minek mondja el minden rész után, hogy nem csinál újat.
7.
7.
Motörhead
#6: KOJIMA SIHAN mindíg a tökélyre törekedett!Ezúttal se lesz ez másképp,hívják akár,hogy is a gammát!Ha csak erre gondolnék mindíg nyugodtan aludnék!Sőt ha bejelentené,hogy visszavonul,a csúcson!!!,azt is elismerném és otthon felállva meghajolnék előtte.hOBBIT kOTTICK még a wC pappír hordozója se lehetne ennek a tényleg NAGYBETŰVEL írandó EMBERNEK!!!Ennyi!
6.
6.
Motörhead
#5: Ezzel csak az a gond,hogy nem hozta már létre akkor a KOJIMA PRODUCTIONST?Tett egy kísérlete az MGS4 után,ami tökéletesen LEZÁRÓDOTT,szerintem.A Castlevania újraélesztésével.Én nagyon szerettem minden hibájával(Shadow of the colossus) utánérzéseivel együtt!A Rising szerintem itt Európában eleve bukásra Ítéltetett ezzel a kidomborított szamurájkardozós feelinggel.Ő se hülye!Kénytelen kelletlen de megnézi az eladásokat.JELENLEG FPS játékokból adják el a legtöbbet véleményem szerint.
5.
5.
Qbász
Még meg sem jelent az Official Playstation magazin....

Amúgy érdekességnek itt egy hír 2008-ból: A Metal Gear Solid második részével Hideo Kojima befejezte pályafutását. Aztán valahogy elkezdett a harmadik részen dolgozni. Az MGS4 fejlesztésben már csak véletlenül vett részt teljes erőbedobással. Jelenleg, az MGS5 munkálatok megkezdése előtt három koncepciótervezettel rendelkezik. Mégis azt szeretné, ha inkább a stúdióban nyüzsgő kollégái kitűnő ötletei közül valósítanának meg egyet. Ha ez megtörténik, visszaléphet sima produceri szerepkörbe, amely ideális választás lenne számára, állítja a dizájnerpápa. Természetesen kiderült, merről pirul a sült gesztenye! Ha esetleg Kojimának sikerül magát 'kicsempésznie' az MGS5 fejlesztésből, totálisan egyedi, nehezen elmagyarázható új játék készítésébe fogna bele azonnal. Már hosszú ideje dédelgeti ezen terveit..
4.
4.
Motörhead
#2: Már nem tisztem a MESTERT megvédeni de nézd már meg,hogy végig feltételes módban íródott a cikk!!!
3.
3.
Motörhead
Már maga a cím úgymond találó! Nyalogassátok körbe KOJIMA bácsi makkját,amúgy virtuálisan,meg FELTÉTELESEN mint,ahogy a cím is fogalmaz! Én akinek volt alkalma c 64 változattal is játszani,ezt miért is kéne elhinnem?Mert valahol valaki azt hallotta,hogy............???M?M?Próbáljatok már meg a valóssággal foglalkozni!
2.
2.
Tokodboy
Ezt minden résznél eljátssza, már kezd marha unalmas és szánalmas lenni......
1.
1.
shifteeh
Ez lett volna az a nagy hír? Ezért voltak úgy bezsongva? Hát szórakozzanak a...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...