Az új Assassin's Creed rajtolt a legjobban eddig

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 22.
  • Biznisz
Link másolása
Az Egyesült Királyságban az Assassin's Creed: Revelations rajtolt a legjobban a sorozat történetében, eddig az orgyilkosos széria egyetlen epizódjára sem volt kíváncsiak ennyien. Érdekesség, hogy a jó eredmény annak ellenére született, hogy a játék szokatlan módon Európában is kedden jelent meg.

Bár az Assassin's Creed-sorozat a Revelationsre érezhetően megfáradt, de a játékot rossznak a világért sem neveznénk, ráadásul a Ubisoft is egyre tökéletesíti a cím marketingkampányát: mindezek együttes hatásának köszönhető, hogy a Chart Track piacelemző szerint az Egyesült Királyságban az Assassin's Creed: Revelations volt a széria legjobban startoló epizódja.

A Ubisoft egyelőre nem közölt hivatalos eladási adatokat (az biztos, hogy a szigetországban a játék nem tudta felvenni a versenyt a Call of Duty: Modern Warfare 3 értékesítéseivel), ráadásul csak a játékpiac egyetlen régiójáról van szó (igaz, az kulcsfontosságú) - a jelentés viszont mindenképpen érdemes, ráadásul világviszonylatban is hasonló eredményeket sejtet.

A Chart Track szerint az Assassin's Creed: Revelationsből 4 százalékkal több példányt adtak el az első héten, mint tavaly a Brotherhoodból, ami a bevételek esetében 8 százalékos többletet jelent. Eddig csak a konzolos változatok kaphatók, ezekből a vásárlók többsége (56 százalék) az Xbox 360-as verziót választotta, a PC-s játék december 2-án kerül boltokba.

A Chart Track megjegyzi, hogy az első napon történt az összes eladás 61 százaléka, noha a játék a szokással ellentétben kedden jelent meg. Európában a szokványos megjelenési nap ugyanis péntek, csak az Egyesült Államokban változott ez meg később keddre a Wal-Mart áruházlánc elindulásának hatására: a PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő játékoknak mindössze a 14 százaléka jelent meg ezen a napon az Egyesült Királyságban.

11.
11.
Deadshot
"Nothing is true, Everything is permitted"

év játéka! egyértelmű. 360as dobozon ez az első gamem :D valahogy nem tudom letenni... sztem karácsonyig leköt, kifullozom, kiacsizom aztán jöhet az mw3 :D
10.
10.
lolman598
#8: volt olyan hír,ahol nov.29-et írtak
9.
9.
Ezio Auditore
Nem akarok szőrszálhasogató lenni de hogylehet az hogy a képeken dupla pengét látunk.de a játékban ennek nyoma sincs! valószínűleg csak én foglalkozok ezzel de engem kicsit zavar :( minden esetre az elég érdekes hogy a horogpengét átszúrom az ellenségen XD
8.
8.
shatterhand
#7: mindenhol dec. 2-t találok
7.
7.
lolman598
jó lenne,ha a szwerkesztőségen belül végre lenne megegyezés,hogy mikor is jön pcre.valamelyikőtök 29-et ír,a másik dec 2-t.jó lenne,ha eldöntenétek,és nem játszadoznátok a dátumal -.-
6.
6.
giga321
Pcre gyerünk már -.-" meddig várják még OMG.
5.
5.
Motörhead
Bocsánat de utólag olvastam el a cikket.fix fos 56%.Ha 56% multizik is stabilan akkor még hihető is.de a bann mindíg később gyün ezér az USÁKOS gyétyi elbattyog oszt v esz a zsebpénzéből egy másik boxot.Osztán gyünnek az eladási rekordokról szóló himnuszok!!Bazi öregnek érzem magam ilyenkor.
4.
4.
Shooter89
3.
3.
ReNegAdE
Hát ezen nem is csodálkozom!Nálam az év játéka!
2.
2.
Motörhead
Csak nem a PS3-as verzió miatt? 1 és 4 egy lemezen plussz az extrák meg az ex tázis?ZSÍR!
1.
1.
LtGlove
Valami miatt most nem lepődtem meg :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...