A Bigpoint mentheti meg az új Star Trek MMO-t?

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 23.
  • Hír
Link másolása
A Battlestar Galactica Online-ról és a Farmeramaról elhíresült Bigpoint vásárolhatja meg a böngészőalapú Star Trek: Infinite Space-t, amely így elkerülheti a bezárást. Az biztos, hogy manapság nem megy jól a Gameforge-nak - az érintett MMO-n dolgozók 20 százalékát már elbocsátották.

A számtalan sikeres böngészős címért felelős Bigpoint feltűnően érdeklődik a Star Trek: Infinite Space után. A játékot a szerverek leállítása fenyegeti úgy, hogy még a bétafázisban van. Ha nem lép közbe a cég, könnyen jegelhetik az MMO-t.

A Bigpoint vezérigazgatója, Heiko Hubertz nemrégiben azt nyilatkozta a német OGLabs weboldalnak, hogy kiadója érdekelt lehet a böngészős Star Trek üzemeltetésében. Hubertz szerint megállapodás még nem született, de az eredeti kiadó, a Gameforge jelenleg is mérlegeli a lehetőséget.

Az biztos, hogy a Star Trek: Infinite jövője kétséges, a csapat 20 százalékát elbocsátotta a Gameforge, törölte a Mythos és a Hellbread címeket és új cégeket szeretne bevonni meglévő játékai kiadásába.

Reméljük, hogy a jelen MMO nem szívódik fel egykönnyen.

1.
1.
taranis
Engem pedig érdekelne. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...