Rainbow Six: Patriots - újabb részletek érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 29.
  • Hír
Link másolása
Tisztázott pár kérdést a Ubisoft az új Rainbow Six-szel kapcsolatban, emellett hivatalosan is kiadta a már kiszivárgott target render videót, és csatolt mellé pár képet a taktikai akciójátékból. Lássuk, hogy miként sikerül majd borsot törni a terroristák orra alá!

A hivatalos sajtóközlemény "példátlan narratívát" emleget a R6: Patriots történetét tekintve, mely ultrarealisztikus, köszönhetően a valós eseményeknek és karaktereknek. Ráadásul az eseményeket több szemszögből is végigkövethetjük. A terrorizmus példátlan méreteket öltött, a Szivárvány Hatosnak ezúttal hazai, felkelő milicistákkal kell felvennie a harcot. A csapat vezetőjeként nehéz morális döntéseket kell hoznunk, nagyfokú mentális érettség szükséges az ellenség megállításához.

A csapatirányítási rendszer is nagy fejlődésen ment keresztül. Egy gombnyomással elérhetjük a legfőbb utasításokat, hogy a leghalálosabb veszély ellen is hatásos taktikával rukkoljunk elő. A szélsőséges intézkedésekre szükség is lesz, elvégre a teljes csapatot az irányításunk alá vonhatjuk a tökéletes támadás kivitelezése közben. Minden kényes szituációhoz jól jön a játék harcrendszere, mely túlmutat a szimpla fedezékrendszeres lövöldözésen. Ajtókat törhetünk be, kötelen ereszkedhetünk fel és le (akár a Brooklyn Bridge-en is, lásd a képen!), a meglepetésszerű támadás sokszor szükséges lesz.

Az R6: Patriots intenzív többjátékos élményt is kínál, ahol elsősorban a csapatmunkáért jár jutalom. A legfontosabb a kommunikáció és a taktikai lépések kivitelezése társainkkal. A lobbyban elérhető az ún. Sandtable, mely egy egyfajta holografikus képernyő, ami segít megismertetni a harci helyzetet a várakozó játékossal és jó szolgálatot tesz a stratégiai koordinálásnál is. A játék lényege, hogy meglepjük az ellenséget, így elérhető lesz a Scan mód, mely segít a meglepetésszerű támadásoknál, mivel ezzel leolvashatóak a környezet sarkalatos pontjai, és tippeket ad a csapat számára.

A játék megjelenésére még több, mint egy évet várnunk kell, de 2013 folyamán már a boltokban lesz.

19.
19.
AnimeWarlord
Kell is már egy normális RS, sok gagyi cod mellé.
18.
18.
kirschakos
Azért durva, ami a végén a csávóval történt.
17.
17.
ALpH4
jol néz ki de ennek a wh-s cucnak akor lenne értelme ha az a sisak is lenne a fejunkön mert igy kicsit hülyén néz kiXD. de fasza lesz XD
16.
16.
LtK
Tényleg kicsit sok ez a wh-s cucc, de viszont jól néz ki =D Gondolom aki a döntések miatt rinyál, egy erősen korai verzió 6 percéből levágja, hogy bizony kurvára nem lesz az egész játékban semmi ami felett döntenünk kell.....gratulálok. Nem azt mondták, hogy minden 5. percben választás elé állítanak.
15.
15.
Mortis
Mostanában igen erősen ráálltak a 'hazai' tájakra, a militarista játékok készítői. Ennyire pusztítanák az amerikai népet?
14.
14.
McDuff
fúúú de nehéz döntést kell hozni a videó végén,ha nem dobjuk le a csávót a hídról,meghalunk mind és vége a játéknak,AZTAAAA,melyiket válasszam?:D
13.
13.
ReNegAdE
#12: Azért erre nem vennék mérget!
12.
12.
DON GONDOCS
pedig gyanítom hogy nem lesz hosszabb a kampány egy délutáni lövöldénél.
11.
11.
bsg09
Ez a 2 oldalról való végigjátszás remélem nem olyan lesz, hogy adott 8 brutálisan kidolgozott pálya, aztán nesze neked 4 órás szingle...
10.
10.
bali000
#8: nem tudom de én határozottan élveztem a vegas 2-t nem volt az rossz játék
8.
8.
DON GONDOCS
hát az r6 vegas 2.-vel befürdött a sorozat
7.
7.
vaszil1
Biztos, hogy etnikai kérdéseket kell hozni?
6.
6.
ReNegAdE
Nagyon tetszik!Csak túl sok "segítséget" kapunk!Remélem lesz rá mód hogy kikapcsoljuk és inkább" magára hagyják" a játékost!
5.
5.
jookrisztian
Valószínű, hogy a végleges változat ennél sokkal jobb lesz, hisz több mint egy év van még a megjelenésig, és szerintem a segítségeket meg ki-be lehet majd kapcsolni és akkor nem kell igénybe venni ha nem akarod.
4.
4.
Dresa
de jo lenne ha tényleg ilyen jol nézne ki majd a végén.. kár h ez csak egy CGI volt :(
3.
3.
istipisti2
Fú sztem ez elég ratyi! A vegas első része fényévekkel jobb!!!Még a kocsis rész a végén el is megy,de a többi. Amikor a hídról kötéllel jönnek le az mi? :)
2.
2.
McDuff
túl sok lesz benne a segítség,töketlen 12 éves amerikaiknak már a seggük is ki van nyalva,Sandtable,Scan,wh,aim,csoda hogy sétálhatnak egyedül a pályán...
1.
1.
shooter1234
Egész jónak tűnik, eddig egyedül az a "WH-S" Rész nem jön csak be, mikor a kocsin keresztül is kijelölik nekünk a célpontokat. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...