Pazar hentelés az új DmC-előzetesben

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 2.
  • Videó
Link másolása
Az IGN tette rá a kezét a Ninja Theory-féle Devil May Cry-reboot új játékmeneti felvételére, mely igencsak akciódúsra sikeredett. Mondjuk nehéz lett volna összevágni egy olyan videót, amely elmélkedésről és plátói emberi kapcsolatokról szól. Szerencsére vérontást kapunk az arcunkba.

Rengeteg különböző mód van arra, hogy a Földet elözönlő rémségeket választékosan felszeletelje az új Dante - aki akrobatikus mozdulatokra és megjegyezhetetlen kombókra kíváncsi, jó helyen kapirgál, nem csak a szőkéket lehet szeretni. A DmC jövőre jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

24.
24.
ReNegAdE
#21: Köszönöm hogy felnyitottad a szememet!Nem tudom hogy nézted-e az első képeket,terveket a karakterről?Ha nem akkor nézz utána kérlek és megérted miről írtak a "birkák"!És igen,én nem szerettem volna hogy egy nyálas kis hülye gyereket csináljanak Dantéból!És én nem vagyok "emo" utáló!Csak nem tetszik a stílusuk.kinézetük!Nem tudom eldönteni sokszor hogy fiút vagy lányt látok!Remélem azért az nem baj hogy van véleményem és ezt nem a supermenő birkától hallottam!
23.
23.
Adamknight
#21: Ez a haj már annyira nem emós, de csak azért, mert az első trailerek visszajelzései után meggondolták magukat a fejlesztők és rövidítettek rajta. Az már más kérdés, hogy a régi DMC fanoknak (köztük nekem is) még így is nehezen megy le a torkán ez a... játék.
22.
22.
Ryukian
Nem tudom.... A hentelés valóban hangulatos, viszont a zene nem annyira ütős. Nekem hiányzik valami.

És figyelgettem, vannak mozdulatok, melyeket a srác egy az egyben átvett a régi Dantétól.

Viszont a kardról miért nem esett szó eddig? Vágom, hogy van kasza meg balta, de azzal a karddal mivan?

Ezekkel együttvéve is egy próbát talán megér : )
21.
21.
eximmice
eszméletlen jó vidi és végre tényleg HD így legalább lehet látni h ténylegesen h néz ki!Eszméletlen jól néz ki a zene is k*rva jó.Nálam 2012 legjobban várt gémje.És am már valakinek le kell ezt írnia mert eddig sehol senki nem tette,nos kedves "emo" utáló emberek...! Közületek sokan járnak gondolom szórakozóhelyre/dicoba...nézzetek már körül egy kicsit...Ennek a Danténak inkább van mai discos hülyegyerek frizurája mintsem emo ez az "oldalt benyír" feeling ez hol emo?!És hamár itt hasonlítgatunk akkor az is tény hogy a régi Danténak valóban emo haja van legalábbis közelebb áll hozzá mint EZ!De abba nem köt bele senki mert az fehéér ..... szánalmas.Bezzeg ha fekete lenne...:D gondolkozzatok már...Egyébként nemtom hány éves korosztály járkál ide kommentelni,demég magyarország mindig itt tart h "némáá!ott egy emós,mennyünk szójunk be"...És hogy miért van ez?! Azért mert egy birka kitalálta hozzáteszem egy supermenő birka a többi meg megy utánna!....páff.És bezzeg megy a nyivákolás hogy levagyunk maradva a többi országhoz képest meg blabla...Hát kint nincs ez...
19.
19.
Vopesz
Nem értem, még miért van mindenki ki ezen a karakteren, szerintem már nem is ugyanaz, mint az első trailerekben. Ez szimplán egy helyes fiatal gyerek, semmi gáz nincs vele. Olyan házsártos ez a mai gamertársadalom, mintha mindenki 60 éves lenne, semmi sem jó. 4 Dante nem volt elég? Igenis kell a változatosság.
18.
18.
Dark_Temptation
#17: helyesírás 5-ös, és ki beszél itt a fehér színről?
17.
17.
jszili32
#13: A fehér szin miota emo???
16.
16.
keiji maeda
mocskosúl nem tetszik a hangulata , az ellenfelek fosok, a zene valami förtelmes, engem még mindig nem nyert meg még arra sem hogy egy demót kipróbáljak
14.
14.
Raziel88
Jó játék csak nem Devil may cry. Ha más címet adtak volna neki akkor talán kibékülnék vele.
13.
13.
ReNegAdE
A harc kifejezetten tetszik és "Dante" sem emós már annyira!Várom szeretettel!
12.
12.
LtK
Egész jó. Már a csávónak sincs olyan buzi feje =D alakítgattak rajta =D
11.
11.
DON GONDOCS
Itt az ideje átértékelni a játékot, ez nem devil may cry, hanem egy teljesen új játék, ami önmagában is fogyasztható
10.
10.
Robbie17
9.
9.
rossitibi
#7: Engem meg a dante's inferno-ra! Ebből is látszik hogy nem tudnak önálló ötletekkel előjönni! Egymást majmolják! Én imádtam a régi dmc-ben azt az egyedüli harcrendszert! Még az irányításra lennék kíváncsi! Remélem ahhoz nem nyúlnak! Attól függetlenül már tényleg jeletősen javult,de Dantét nem tudom megbocsájtani!
8.
8.
hujevok
7.
7.
drakecsaj
Alakul, alakul, valami már csak lesz ebből a játékból. Bár ez a darálás engem néhol a Castlevaniára emlékeztet, mivel Gabriel bácsinak is hasonló fegyvere volt, csak kereszt alakú ugyebár.

Haky: :"D
6.
6.
hakydakillah
Egész jó kis húzások vannak benne :-) Van itt egy ismerős „fegyver“, aminek eléggé Bionic Commandó + Bulletstorm hangulata van, de passzol oda nagyon.

A kamera az elején a legnagyobb – GAY ALERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
5.
5.
altF4
Én nem vagyok DmC fan, meg biztos rossz hogy megváltoztatták a karaktert, de így kívülállóként mondom, hogy ez baszott jól néz ki
4.
4.
DON GONDOCS
Hamár a karaktert elcseszték, akkor a hentelés legyen jó.
3.
3.
jszili32
De miért kellett lecserélni a régi Dantét!!?
1.
1.
de Pc-re nem -.- pedig istenkirályul néz ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...