Itt a teljes japán PS Vita-reklám

  • Írta: InGen
  • 2011. december 2.
  • Videó
Link másolása
Az első részlet alapján valami kissé őrültebbre és elmebetegebbre számítottunk, de úgy néz ki, hogy végülis egy elég konzervatív reklám lett a vége. Megérkezett a teljes japán PlayStation Vita tévészpot, így már csak arra vagyunk kíváncsiak, a nyugatnak mit talál ki a Sony.

Tulajdonképpen az alant megtekinhető reklám kisebbik része maga a reklám, a nagyobb fele inkább arról szól, hogyan készült a szpot. Nyoma sincs már a korábbi, kissé elmebeteg és általában kifejezetten ijesztő PlayStation-reklámoknak (minte például ez, meg ez), hiszen úgy látszik, ez Japánban sem jött be igazán, nálunk pedig egyértelműen nagyobb sikere van a humorot Kevin Butleres vonalnak.

7.
7.
giga321
A zene nagyon tetszik alatta.
6.
6.
roli33
#5: Hát nem a legjobb reklám. Viszont amiért meg szaladni kéne megvenni az üzletbe, az az Uncharted, AC, Bioshock, Killzone, Resistance, (tudom nem mind premier játék, de jók lesznek). Bár szerintem én csak akkor veszek majd, ha lesz rá God of War. Inkább elkezdek félretenni a next-gen gépre.
5.
5.
@darkking@
Háááááát szerintem sem üt akkorát hogy szaladni kéne az üzletbe érte...
4.
4.
cannondale
Adnak hozza ingyen jatekot is, alapbol?:)
Angliaban a Sony Ericsson Xperia Play mar 129 Font-ert kartyafuggetlenul azonnal elviheto a phones4u uzletekben, 10 Ingyen jatekkal...:)
http://www.hotukdeals.com/deals/sony-ericsson-xperia-play-payg-black-white-10-free-games-android-2-3-129-95-for-1065606?page=8&fb_source=message
3.
3.
Yanez
A reklám nem egy nagy szám.A SONY ennél sokkal jobbat tud!De nem vitás,Vitás lett a reklám.
2.
2.
genius95
Nagyon várom ..am biztos vétel számomra !:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...