Resistance 3 - érkezik a Brutality DLC

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
Úton van a Resistance 3 legújabb letölthető csomagja, mely a beszédes Brutality pack névre hallgat. A kiegészítő új játékmódot, új fegyvereket és zúzós új zenéket hordoz magában, s a legszebb az egészben, hogy a heti PlayStation Network frissítéssel már elérhető lesz.

A Brutality DLC ma vagy holnap válik elérhetővé a PSN-en, attól függően, hogy melyik régióhoz tartozol. Az új csomagra utaló jeleket már múlt héten megosztotta velünk az Insomniac - a DLC új játékmódot és fegyvereket tartalmaz majd. Pluszban a zenei betétekre is rágyúrtak kicsit, mivel a Mastodon nevű metálbanda új muzsikát írt a multiplayer alá.

A csomag egyébként egy hordastílusú játékmódot jelent, melyben a Grim-invázió veszi kezdetét. A Wales térkép darkosabb arcát mutatja nekünk, a feladatunk az, hogy a játékosok kooperatív eszközökkel megállítsák a Grimek hordáit. Természetesen új trófeával is bővül a felhozatal, az új fegyver pedig a brutális kalapács lesz, melyet már a kampányban kipróbálhattunk. A DLC ára egészen baráti, 3,99 dollár.

Íme egy kis ízelítő:

3.
3.
keiji maeda
igen a multi az elégé gyengus de maga a játék nagyon jó szerintem :)
2.
2.
roli33
Kár, hogy megbukott a kasszáknál, pedig nagyon jó lett. Majd én is beszerzem olcsóbban. Kicsi volt a hype a játék körül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...