Dante menekül az új Devil May Cry-trailerben

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 9.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetes érkezett a rebootolt Devil May Cry-epizódról, s bár tartalmasnak nem annyira tartalmas, legalább két percen keresztül bámulhatjuk, amint az új Dante menekül: meg kell hagyni, nincs egyszerű dolga - a játékosnak sem lesz -, hiszen a környezet folyamatosan átalakul körülötte.

A múlt heti csatajelenetet feldolgozó előzetes után újabb anyag érkezett mára, ebben viszont egy menekülésbe engednek betekintést a fejlesztők. Szégyen a futás, de hasznos, ez esetben konkrétan életmentő is. A DmC jövőre jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a videót dave280 küldte be, köszönjük!

24.
24.
Kazuya
Dante menekűl az új devil may cry-ban ....nem inkább AZ új Dante a devil may cry-ban.
Itt nem a játék új, hanem a főszereplő és ez nem jó, valamiért nem jön be ez a gyerek.
23.
23.
Ryukian
#21: Minden gondolatomat megfogalmaztad^^
22.
22.
Lordnekroseth
Amelett a másik dolog amit elbasztak......: Úgysincs konzolom, őgyhogy őgysem próbálom ki. Ezzel csak anyit értek el, hogy rossz szájízt hagynak a számban és ha mégis lesz folytatás pc re....a szájukba fosok.
21.
21.
Lordnekroseth
Exim, nem az a baj, hogy mit mondasz. Hanem az ahogy. Ha taláén nem azzal kezdenéd, hogy beszólsz akkor el is olvasnám a válaszaid....még, ha nem is nekem írod.

Az, hogy milyen a kardja, meg a haja, meg egyéb szart ki lehet elemezni tőről hegyire, meg lehet mondani ,hogy nem is rossz, de könyörgöm.....
az senki se merje állítani ,hogy egy ilyen tömegcikké kényszerített játék valaha is fel fog érni azzal a teljesen egyedi, ötletgazdag különleges atmoszférájú fantasztikus szereplőgárdával megládott pörgős mégsem csak a kaszabolásról szóló játékhoz ami volt.

Miért nem képesek visszaadni az egészet? Még az Anime is jobban tükrözi az egésznek milyennek kéne lennie. Itt nem arról szól, hogy ugrálsz és rohangálsz és ölsz....az egész a FŐSZEREPLŐRŐL SZÓL és a fantasztikus személyiségéről.....pont arről amit elbarmoltak.

Pont azt az egy dolgot vették el a hangulat melett ami a DMC -t dmc vé tette. Dantét. Mostmár akár egy Darksiders vagy akármi is lehetne ennyi erővel.
20.
20.
Qmoul
Miért kellett átdolgozni a régi Dante-t, már a 4. részben sem tetszett, hogy nem ő kapta a főszerepet... A trailerben lévő pályafelépítés tetszik, de így Dante mester elveszti azokat a tulajdonságait, hogy mindig higgadt marad(majdnem mindig) és nem fut. Azokból amiket olvastam és láttam a DmC 5-ről, az jön le, hogy egy kicsit torzult Dante személyisége.

De legyen bármi Dante-el, én segítek neki túlélni a harcait! Bring it ON !!!
19.
19.
DON GONDOCS
Bízok a DMC-ben a Ninja Theory még rosszjátékot nem csinált.
18.
18.
randall13
Nem ismerem a sorozatot, nem is akarom megismerni, de a trailer alapján ez a játék egy vicc :D
Aztán lehet nem így van, de engem, mint 100% függetlent nem hogy vonz, hanem taszít a videó. Olyan gagyi hogy az már vicces. :)
17.
17.
danez11
hááát... nem valami nagy szám
igaz még játszottam az előző 4el, de ...
16.
16.
a grafika biztos szebb lesz. a Ninja Theory előző játéka, az Enslaved sokkal "szebb" (pontosabban aprólékosabb, kidolgozottabb) ennél, szóval biztos ölnek bele még pár órát...
15.
15.
rossitibi
#14: Ezt én sem érzem! Meg persze sok mást sem amit a 3.és 4.rész videóitól megkaptam! És mi van a grafikával? 2011 van! Még a 4.rész is szebb!
14.
14.
Ryukian
Talán túl elfogult vagyok, amikor azt mondom, hogy "Ááááh, régi Dante bátyánk komótosan, flegma arccal végigsétálta volna az utat = D"

Egyébként ennek a videónak most nem kapott el a hangulata. Untam egy picit.... És túl világos az egész. Számomra legalábbis. Nem érzem azt, amit egy démonvilág nyújtani tudna : /
13.
13.
M.invisible
#12: Nálad a pont! Maximálisan egyet értek!

IceColdKillah pontokba szedett hsz-ra regálva:
1. A főhősön hála istennek (meg a felháborodott rajongóknak) rengeteget változtattak az első teaser óta, ráadásul még a fehér haj is benne lesz, amolyan "rage" elemként. Rajongóként azt kell, hogy mondjam egész elfogadható már!
2. Nem tudom ironizálni akartál, vagy komolyan írtad e, de ez a statikus környezet teljesen rendben van! Számomra kicsit a Constantine-t idézi.
3. A kard dizájn és funkcionalítás szempontjából lehet, hogy nem hat eredetinek, ezzel nem is vitatkoznék. De annyit hozzáteszek, hogy amikor x-y RPG-vel játszol, ott is eléggé hasonlatos kinézetű kardok-bárdok és egyébb fegyverek fordulnak elő, hogy az FPS játékok fegyverkínálatát már ne is hasonlítgassam... Ha azoknál nem zavar, itt miért kell felróni ezt negatívumként? Valamint azt állítani, hogy Nero démonkeze egyedi egyszerűen baromság! Jó, maga a megjelenítése az lehet, hogy más játékokban még nem szerepelt (bár ha jól emlékszem Onimusha-k valamelyikében is volt hasonló), de funkcionalítását tekintve egy sima grappling hook! Legalább 20 korábbi játékot fel tudnék sorolni, amikben volt ilyen, bár lehet értelme nem sok volna, mert nem ismernéd a felét sem...

Természetesen én sem akarlak megbántani, és értem, hogy személyes véleményed amit írtál, ugyanakkor ha érvelni próbálsz tedd úgy, hogy az érvek megállják a helyüket.
Továbbá, azt el tudom fogadni, hogy valakinek nem tetszik ez a játék egyébb más okokból kifolyólag, pl az egész dizájnja-hangulata, persze ebből nem következik az, hogy maga a produktum sz*r lenne!
12.
12.
eximmice
#11: Eléggé szeretem a sorozatot.Szeretem a régi dantét is és az összes előző részt úgy ahogy volt.Egyébként meg mi számít rajongónak?! Ez is egy faszság mert nézőpont kérdése..
Majd arra leszek kíváncsi hogy ha kijött mi lesz a vélemény hiába sírtok itt hogy így szar úgy szar így is úgy is játszani fogtok vele és ha majd tetszik is őszintén a játék akkor sem fogod ide leírni h szerinted mennyire kurvajó mert akkor "TE NEM VAGY MENŐ" De amúgy meg már belefáradtam ebbe,én sajnos nemtudok adni senkinek észt.Nőjetek fel ennyit tudok mondani.Lényeg a lényeg:HA üt a sztori és élvezhetőek a játék adta lehetőségek,pont leszarom h kivel szaladgálok a képernyőn..nem ettől leszek rajongó!ÜDV
11.
11.
kebi90
#5: Az első hozzászólásod elárulja, hogy nem vagy nagy rajongója a sorozatnak... osztakkó? :D

UI: Nem nevezném Devil May Cry-nak, szerintem le rombolja a sorozatot, még ha nem is teljesen, de a karakter váltást még mindig hülyeségnek tartom.
10.
10.
amd33
Nem tudom megemészteni az új Dantet, és így kár is pazarolni rá az időt...
9.
9.
Lordnekroseth
1, Sajnos én is teljesen egyetértek azzal, hogy a hangulat egy fos bohókás szar az előzöhöz képest, mikor ezzel az "ÚJ" Dante van pont élethőbbé próbálták tenni.
2,A grafika egyáltalán nem nagy lépés az előző részekhez képest, vagy ahhoz, hogy azok közt mekkora külömbség volt.
3,A hard core action és dark demon hangulat sehol..
4, NEM JÖTT KI PC RE !
5, GG most egy jó nagy utálótábort faragtatok a fanokból !
8.
8.
Robbie17
Templomos rész kva jó :D
7.
7.
keiji maeda
engem ugy látom nem tudnak meggyőzni, nem tetszik a ZENE valami förtelmesen béna , és az egész világa nem tetszik a játéknak
6.
6.
Rolandcska
Egész igéretesnek tűnik, de akkor sem tudja befogadni a gyomrom ezt a főhősnek nevezett valamit , a normális régi Dante helyett.
5.
5.
eximmice
#4: Az első pontos hozzászolásod elárul rólad mindent....Szánalmas vagy öreg :D
4.
4.
IceColdKillah
No lássuk csak:
-1 Sajnos ez még mindig sugározza magából az emo + buzi + húderondavagyok feelinget.
-2 Az ötlet jó, sőt kiválóan passzol a játékmenethez!
-3 Az a Kard! Istenem, legalább 3 játékot tudok mondani amiben ugyan ez a kard volt! Érdekes módon a DMC4-ben Nero karja eredeti ötlet volt...

A fenti mondatok személyes véleményeket tükröznek, nem áll szándékomban senkit sem megsérteni! (Csak a fejlesztőket:)
3.
3.
themagott
egyre jobban tetszik a cucc... habár a régi dante igy is hiányozni fog még egy pár ilyen videó és rávesznek hogy megvegyem :)
1.
1.
krami
Ez kimondottan tetszett és elég ötletes. Jó lenne egy PC-s változat, mehetne ez is az előző 2 rész mellé a polcra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...