Első képeken a Kojima-féle Project Ogre

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 16.
  • Képek
Link másolása
Hideo Kojima igencsak elemében van manapság, a Metal Gear Rising újrabejelentés után egy másik, régóta kallódó címéből mutatott meg egyet s mást. A Project Ogre azért is különleges, mert ebben a játékban debütál majd az új Fox Engine. Úgy látszik, nem rugaszkodik el a hagyományoktól.

Hideo Kojima szeret rébuszokban beszélni és jól tudja a végletekig próbára tenni idegeinket. A mester Twitter-csatornájában bemutatott nekünk két képet a Project Ogre munkacímen futó játékából, melyet a teljesen új Fox Engine hajt majd. Kojimáék nagy reményekkel tekintenek az új motorra - az első képek alapján nem is néz ki rosszul.

Az egyik screenshoton egy katonát láthatunk - talán a Project Ogre főszereplőjét - aki éppen egy csapatszállító páncélos mellett guggol, míg a másikon két csini nő alakját ismerhetjük fel hátulról. Kojima egyébként azzal viccelődött, hogy a Fox Engine milyen frankón kezeli majd a női fehérneműket - igen, a sajátos japán perverzitás itt is megfigyelhető.

Kojima az idei E3-on leplezte le a Fox Engine-t a Konami bemutatóján, s ezzel együtt megerősítette, hogy e technológiát használó Project Ogre már javában készül. Úgy látszik, a sunnyogós stílus marad, helyszínként pedig a Távol-Keletre tippelnénk.

12.
12.
simon 555
szerintem jól néz ki.max azért túnhet PSV-s grafnak mert gyenge a minősége a képnek,de semmivel sem rosszabb mint bármelyik más PS3 játék.
na meg mivel Fox Engine tuti lesz nagy gépre is mivel eredetileg a Rising alatt is ez futott és az E3-as videó alapján durván teljesít a motor.kár,hogy a Risinget átszabták...
10.
10.
Mathia$
"helyszínként pedig a Távol-Keletre tippelnénk"
E szerintem Közel-Kelet akart lenni :)

Szerintem amúgy meg a képek minősége rossz nagyon, kiváncsi vok, biztos lesz belőle vmi teaser videó is. Addig meg twitteren kell követni Kojima mestert!
Na, megyek Peace Walker-t tolom kicsit :P :D
9.
9.
fojesz
PS3/Vita játék lesz, Kojima korábban ezt már elmondta.
7.
7.
Qbász
#4: Szerintem meg nagy konzolos a grafikája. Nem néz ki semmivel sem rosszabbul mint a többi játék konzolon vagy PC-n.
6.
6.
Slik
nagyon várom a fejleményeket :D
5.
5.
giga321
#4: Mellesleg nem ide tartozik de tudod mi jutott eszembe hogy miről nincs már ezer éve hír. A Prey 2-őröl. Apám az az E3-as trailer nagyon ütött meg is néztem még 1x de azóta szinte semmi hír nincs a gammáról. Pedig várom mint állat. Jah és a GK talirol képek vagy egy külön cikk nem lesz? Mert érdekelne XD. Meg szerintem azokat is akik nem tudtak eljönni.
4.
4.
InGen
#3: Csak a grafika minősége alapján tippelem :)
3.
3.
giga321
#2: Nos akkor leszarom XD. Bár úgy is szemmel fogom tartani a projektet de csak kíváncsiságból hogy mit hoznak össze.
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...