Januári meglepi a Warhammer: Space Marine-hoz

  • Írta: InGen
  • 2011. december 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Megjelent, leteszteltük, aztán elfelejtettük a Warhammer 40.000: Space Marine-t. Valahogy így zajlott le az a folyamat kis fejünkben, amibe most a Relic próbál meg bekavarni egy kis meglepetéssel, mely januárban érkezik, és egyelőre egy képet adtak róla.

A Relic Twitteren közölte, hogy egy "big metal suprise" vár mindenkire januárban, és a nagy fémes dolognak rögtön hangot is adtak, akarom mondani, képet, amint éppen egy űrgárdistából szeretne palacsintát csinálni.

A rajongók egybehangzó véleménye szerint az ott a képen egy Dreadnaught, ami így valószínűleg egy januárban megjelenő DLC része lesz.

7.
7.
felegyi
#5: Azoknak rózsaszín vértjük van, ez szerintem fehér...
6.
6.
wolfwarrior
Elnézést akkor tévedtem nem tudok sokat erről a témáról.
5.
5.
Darox
#3: Az a "kicsit buzis" Káosz Gárdista az Emperor's Children-hez tartózik.

Remélhetőleg a DLC ingyenes lesz, és kíváncsi leszek a tartalmára. Érdekes lesz ha lehet majd Dreadnoughtokkal nyomulni.
4.
4.
Necreon
Ezzel is az a gond, hogy tuti fizetős DLC lesz. A Relic nagyon rászokott erre, elég csak megnézni a Retribution-el mit csináltak.
3.
3.
exhodus
De tévedsz, mert az egy káosz raptor (csak kicsit buzis :D) az Adepta Sororitas csatanővérek pedig lojalisták, tehát nincs belőlük káosz.
2.
2.
wolfwarrior
Talán járműveket is tesznek a multiba és rémlik még a dawn of war egy-ből valami Csata növérei és ha nem tévedek egy hölgyet láthatunk a képen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...