Játékváltozatot kaphat az új James Bond-film

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 5.
  • Pletyka
Link másolása
Az Empire magazin jelentése szerint nemcsak új filmmel ünneplik majd a James Bond-széria ötvenedik születésnapját, de egy új videojáték is van a láthatáron. Nem tudni, milyen projekten dolgozik az Activision, nagy valószínűleggel a mozi adaptációjáról van szó.

A legújabb Bond-film Skyfall (itthon Égszakadás) címmel kerül a mozikba, a főszerepet ismét Daniel Craig fogja játszani. A Magyarországon november 8-án debütáló film ugyan a tervezettnél később érkezik, de így legalább pont elkészül az első mozi a Dr. No premierjének ötvenedik évfordulójára, amit a gyártó természetesen méltóképpen szeretne megünnepelni.

Az Empire magazin értesülései szerint nemcsak új film, de egy "dokumentum" (vélhetően könyv) is készül a sorozat története alapján, emellett kiállítást is rendeznek majd a Bond-autókkal. Szintén szülinapi meglepetés lesz az új videojáték is, ami a korábbi pletykák és várakozások szerint a mozi adaptációja lehet. Az Activision nem árult el semmi hivatalosat egyelőre.

6.
6.
Gotham123
a Casino Royale nagyon tetszett,a Quantum Csendje se volt rossz de egy kicsit izzadtság szaga volt...
Én annak is örülnék ha csak a film lenne jó
5.
5.
JcGross
Szerintem a Quantum of Solice és a Blood Stone is jó volt, úgyhogy kíváncsian várom!
4.
4.
Split
Ugyan már, olyan rosszindulatúak vagytok. Miért gondoljátok, hogy csak a film hype-jának háttérszelével akarnak eladni egy programot? Még az is lehet, hogy jó lesz! (nem)
3.
3.
ribizly
A Blood Stone szerintem egy egészen kiváló játék volt, úgyhogy az én érdeklődésemet sikerült felkelteni. Mellesleg azzal egyetértek, hogy a filmadaptációk nem voltak túl jók.
2.
2.
krami
Az eddigi fércmunkák után, köszönöm de nem kérem.
1.
1.
oddi
még 1 kakkanat james bond játék...-.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...