The Old Republic - már a 2013-as tartalmat tervezik

  • Írta: InGen
  • 2012. január 17.
  • Hír
Link másolása
Egy MMO fejlesztésénél muszáj előre gondolkodni és tervezni, bár a BioWare valószínűleg túltesz minden eddigi riválisán ebben a tekintetben. Készítik a Star Wars: The Old Republic következő nagy frissítését, de közben a készítők és a tesztelők már a 2013-as tartalmakat nyúzzák.

James Ohlen, a Star Wars: The Old Republic game directora elég sokat beszél mostanában - úgy látszik, ráér. Most éppen azt találta mondani, hogy a Game Update 2 fedőnevű frissítés sokkal nagyobb és tartalmasabb lesz, mint az első, hiszen több idejük van a fejlesztésre.


Egy elkülönített csapat dolgozik a frissítésen, mely tartalmazni fog egy teljesen új bolygót, ami a Denova névre hallgat, és találunk rajta egy 8-16 fős operationt és egy új warzone-t, de ebben lesz a Rise of the Rakghouls folytatása is. Számíthatunk persze tetemes mennyiségű single player tartalomra, és a BioWare reménykedik abban is, hogy néhány űrhajós küldetést is bele tudnak még tenni.

2013-ra készülnek

Ez azonban még nem minden. Ohlen elmondta, hogy egy csapat már a 2013-as tartalmi frissítéseken dolgozik - szerinte erre azért van szükség, mert tartalom szempontjából az Old Republic sokkal összetettebb, mint a konkurensei, így jócskán előre kell tervezni. Például átvezetőket kell készíteni és megcsinálni a hangfelvételeket.

Ohlen hozzátette: az írók már végeztek a munka egy részével, így a frissítés egy része már játszható, igaz, egyelőre szinkron nélkül.

19.
19.
greenmelon
#12: Köszönjük a végtelenül értelmes és színvonalas hozzászólásodat. ;)
18.
18.
Ra1D3n
#1: Bírom, hogy kb látatlanban fikáznak egyesek, mint ahogy te is szerintem. Jómagam utoljára a játékot a béta időszakban láttam, de akkor nagyon tetszett és szerintem jóval érdekesebb, és játszhatóbb mint a konkurens játékok. Lehet dobálózni a bugmentesítés szavakkal, de akkor kérlek, mondj MMORPG-ra példát ami tényleg RPG, valamint bugmentesen jelent meg...
17.
17.
HerodPK
én örülök neki akkor is ha kicsit bugos...de ilyen dolgok nem tudjak megingatni a biower be vetett hitem...tudom hogy dolgoznak rajta és hogy ez az első MMO juk...persze van tapasztalatuk benne..marmint a sémaban...drgaon age, mass effect...ezek mint jo tapasztalatokat adtak 1 ilyen jatékohoz....varom a peccseket...amik szerintem jók lesznek és viszik a storyt tovább...es nem csak "Content" néven jön ki..
16.
16.
Gariss
#15: Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a bizonyítékokkal és érvekkel alátámasztott információt. Nem kéne már dolgozni menned az Ezo TV-be?
15.
15.
thernielle
Mindenki rosszul tudja. A Blizzard "Titan" MMO-ja soha sem fog megjelenni, nem is létezik, ez csak a Blizzard piacserkentő marketing-taktikájának a része, hogy konkurenciát teremtsenek maguknak és jó előre eltántorítsák a fejlesztőket attól, hogy belevágjanak egy közepesen szar MMO elkészítésébe :)
Meg ha már kicsit elül a hype a dolgaik fölül, akkor be lehet dobni annyit, hogy "Titan". Ennyi. Csak hogy tudjátok. Én szóltam. :)
14.
14.
Batman
#2: Aki tényleg szereti a Star Warst,az úgy is ezzel fog játszani.De majd eldől,hogyha lesz új Blizzard MMO
13.
13.
Just S
#6: Persze szép dolog összefogni és javítani a bugokat de ha egymás nyakába ülnek és mondják h jaja az a kód rossz szerintem nem lesz kész előbb amíg javításokat és frissítéseket is kapunk addig én elégedett vagyok csak akkor nem leszek az ha 2 hónapon belül nem javítják a pvp ésa pve laggot. mert ez igy kb egy fizető bétával ér fel szerintem.
12.
12.
turleysqt
#11: Te ilyen idióta vagy?
11.
11.
greenmelon
#2: Te ilyen Blizzard bérenc vagy?
10.
10.
Adamknight
#8: Ezt kicsit fejtsd ki bővebben kérlek.
9.
9.
Gubi
#7: Nem, szerintem abban szedik majd ki a High opciót, a Medium-ot pedig átírják High-ra ;) A nagy felbontású textúrák majd utána érkeznek :)

Amúgy viccet félretéve remélem nem kell addig várnunk vele.
8.
8.
zibuprofen
#2: Nagyon rosszul tudod.
7.
7.
Veldspar
A 2013-as patchban jönnek a nagy felbontású textúrák is?
6.
6.
Batman
#4: Akkor néha összefoghatnának egymásért :DD
5.
5.
Stranger
Juj, egy MMO-ban a következő év frissítésein dolgoznak? Ilyet! Megy a hype ezerrel...
4.
4.
Gubi
Nem arról volt szó, hogy idén jön a világvége? ;)
Amúgy jó hallani, hogy foglalkoznak az új tartalmakkal is. Másrészt pedig #1: Mindennel külön csapat foglalkozik, egy másik csapat a jelenlegi hibákat javítja.
2.
2.
Speper
Úgy tudom, hogy 2013-2014 környékén jön a Blizzard új üdvöskéje a jelenleg "Titan" álnéven futó projekt... kösse fel a gatyáját mert különben vége :)
1.
1.
Batman
Inkább a mostanit bug mentesítsék először :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...