Resident Evil: Revelations sztori-trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 23.
  • Videó
Link másolása
Megállíthatatlanul hömpölyögnek a friss infók a Resident Evil háza tájáról, ezúttal a Nintendo kézikonzoljára érkező Revelations történetébe tekinthetünk bele. Ugyan kicsit kusza az egész, csak kevés olyan vérbeli fan van, aki bármikor vágja az évszámokat és karaktereket, de tény, hogy a játék jól néz ki.

Az Official Nintendo Magazine nem volt rest az év első kötelezően megvásárolandó játékának kikiáltani a Resident Evil: Revelationst, ki is szórt rá egy barátságos kilencven százalékos értékelést. Parker Luciani és Jill Valentine közös erővel indul rejtélyes küldetésre a játékban, melyben a megszokott, külső nézet mellett FPS-nézőpontból is irányíthatjuk hőseinket. A történet elsőre kicsit zagyvának tűnik, de számos játékmeneti felvétellel szembesülhetünk az alábbi trailerben. A játék január 27-én jelenik meg, kizárólag 3DS-re.

7.
7.
Raatkainen
Bocs a dupláért, nem tudom hogyan sikerült ily módon hozzászólnom kétszer :)
6.
6.
MoRT2195
#3: Ugyan mért lenne az? Csak 4 játék és 1 film fog jönni róla, ez semmi... :D
4.
4.
Raatkainen
Ez az év egyértelműen a Resident Evil-é.
3.
3.
Raatkainen
Ez az év egyértelműen a Resident Evil-é.
2.
2.
Kumite
A demot már letöltöttem eShopból, de véleményezni nem tudom, mert mindössze két RE játékot játszottam végig életemben: 1. és 2. rész, még a saját korukban PC-n.
De a demoból kiindulva az alapkoncepció az (tizen-)évek folyamán nem változott szinte semmit, amit pozitívan kell érteni ;)
1.
1.
ReNegAdE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...