Készül a PS Move-os Quadratum Mortis

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ankarában székelő török Lamagama nagy fába vágta a fejszéjét: egy PS3-exkuzív harci játékot dob a piacra, mely teljesen kihasználja majd a Move mozgásérzékelőben rejlő lehetőségeket. A Quadratum Mortis nem kínál mást, mint igazi kaszabolást: vedd fel a páncélod és a kardod, aztán indulhat a menet.

A Lamagama eddig ismert, egyetlen valamirevaló címe az Egg 'n' Roll című akciójáték lesz, mely iOS-re és PlayStation Vitára érkezik 2012 negyedik negyedévében, de a csapat ezzel párhuzamosan készíti a Sony számára a Quadratum Mortist is. A címről nem sokat tudunk még, csupán egyetlen koncepciós rajzot osztottak meg velünk a török fejlesztők. Annyi biztos, hogy igazán nagy projektnek néz ki, és PS Move-ra épül.

Minden jel szerint egy fantasy környezetbe ágyazott akciójátékot kapunk, páncélos lovagokkal és kardokkal. Maga a Move fagyija lehet a képzeletbeli kardunk, ezt forgatva vihetjük be a halálos csapásokat. A multiplayeren is nagy hangsúly lesz, elvégre a PSN-en keresztül a barátainkkal is megmérkőzhetünk. Konkrétabb infókkal csak később szolgálhatunk.

4.
4.
killzone2
A Sorcery mellé még egy várós cím. :D
Több hack'n'slash-t is csinálhatnának movera.
3.
3.
Quent1n
Jó ötlet, mindenképp hiánypótló. :) Én szvsz várom :)
1.
1.
giga321
Hát nekem ez a Move annyira nem jön be :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...