PSP-játékokkal erősít az Xperia Play

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 24.
  • Pletyka
Link másolása
Rövidesen négy új PSP-játékkal játszhatunk a PlayStation Certified okostelefonjainkon és tableteinken, legalábbis ha nem alaptalan az ESRB újbóli besorolása. Az újdonságok között olyan címeket találunk, mint a Syphon Filter és a Daxter, azt egyelőre nem tudni, mikorra várhatjuk a megjelenésüket.

Márpedig az ESRB honlapján feltűnő infóknak általában van alapja, ha a szerv bevizsgál valamilyen címet, akkor bizony jó esély van arra, hogy az a cím létezik is. Most éppen négy, korábban már megjelent program akadt a bizottság hálójába, azonban ezeknek az új változatairól van szó - azokról, amelyek elérhetővé válnak a PlayStation Certified okostelefonokon és tableteken, így például a Sony Ericsson Xperia Playen és a Sony Tableteken.

A játékok érdekessége, hogy korábban mindegyikük tiszteletét tette a PSP-n: a Daxter, a Syphon Filter: Dark Mirror és a Pinball Heroes a Sony kézikonzolján mutatkozott be, míg a flOw a PS3-as verziót után kapott egy átiratot. Bár a Sony hivatalosan még semmit nem erősített meg, ha minden igaz, a jövőben ezek a játékok letölthetővé válnak az érintett készülékekre, majd ott a PlayStation Suite keretrendszer segítségével futtathatók lesznek. A PlayStation Certified kütyükön eddig többnyire PS1-es klasszikusokkal múlathattuk az időnket.

4.
4.
giga321
Syphon Filter OMG még ps1-en toltam vele rengeteget. Az egyik havas pályát már csukott szemmel is végig tudtam volna vinni annyira ismertem.
3.
3.
shooter1234
Ez jó, még jó hogy nem volt psp -m, szóval nekem tökmind1 ezek milyen játékok voltak. Playre nekem inkább más címek jönnek be.
2.
2.
JcGross
Még érdekelne is ha Magyarországon elérhető lenne a szolgáltatás... Úgyhogy a hír részemről elég fail.
1.
1.
The Lone Drow
Hmm, a Syphon Filter: Dark Mirror must have lesz! Már alig várom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...