Darksiders 2 - a Halál eljön érted

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 25.
  • Videó
Link másolása
No nem úgy, ahogy azt Brad Pitt tette bárgyú tekintetével a Ha eljön Joe Black című filmben, hanem tényleg maga a Halál ragadja torkon a játékost az apokalipszis négy lovasa közül. Masszív látnivalókkal erősítettük a Darksiders 2 adatbázisát, remek képekkel és gameplay-jel teli előzetesekkel.

Az már biztos, hogy a Darksiders 2-ben egy igen terebélyes skillfa vár a tápolást kedvelő játékosokra, sőt a holtesteket átkutathatjuk ilyen-olyan finomságok után kutatva a felszabdalt korpuszokban. Nem májra és vesére gondolunk, amit nyárson kell elfogyasztani, hanem varázsgyűrűkre és más mágikus cuccokra. A Vigil Games két videóval is megörvendeztetett bennünket: az első a vadonatúj trailer, mely a Halál krónikáját mutatja be, míg a második egy interjú Joe Madureirával, aki egy képregényrajzoló, és mellesleg a Darkness 2 látványvilágáért is felel. Ebben vannak további játékmeneti pillanatok is, de szigorúan csak a friss képek után!

23.
23.
Elyas
Mindenkinek kösz a segítséget... Akkor nagyon úgy néz ki hogy lesz egy ps3 am(multi miatt, ja és #21: szetem is szar a kontrollere :D) hát akkor kösz megint csak a segítséget és várjuk széöpen a Darksiders II -t :)
22.
22.
thernielle
#21: Mondjuk ha már itt tartunk, akkor vegyük az én esetemet is a konzolokkal: nem azért vettem PS3-t, hogy ne kelljen többet hozzá nyúlnom a PC-hez, hanem mert egyszerűen az a helyzet, hogy PC-re már nem adnak ki mindent. Lásd Bayonetta, lásd Mortal Kombat, és ezek csak az epikusabb példák. Vannak játékok, amik ha kimaradnak egy gamer életéből, akkor a világ is szegényebb lesz általa :)
#16-os versenyzőnek üzenem, hogy bárhogyan is legyen, beruházni egy konzolba nem kidobott pénz! Szélesebb lesz a látóköröd, rájössz, milyen alaptalan és idegesítő a PC-sek és konzolosok közötti flamewar és nem utolsó sorban olyan játékokkal fogsz játszani (és ÚGY: a fotelban dögölve, a kanapén slackelve, az asztalon fekve, akárhogyan, hehhe), amikkel PC-n soha. Hát ennyi. Remélem segített :)
21.
21.
Folti1985
#16: A kérdés jó szeritem vedd számításba hogy egy kis utána járással 65be már tudsz szerezni xbox 360 slimet is flashelve ami valjuk be a további anyagiaknál nem egy utolsó szempont hiszen egy duble layer lemez 250 ft a gamék meg a megjelenés napján már fent vannak a netten, és ezek a gépek nem is dobják el a kanalat úgy mint a régi 360asok. persze ha az ember fia szeret multizni meg kitudja perkálni a gamékat vagy éppen van gépe több ismerősének akikkel lehet kokettálni akkor a ps3 jobb választás. Én most pst tolok perpill mert az xboxom végleg eldobta a kanalat és utána ezt vettem a kontrollerét sztem soha nem fogom igazán megszokni de ezen kivül nem bánom a vételem. Amikor pcn toltam a játékokat évente belenyüstölhettem vagy 2 ps árát a házba ha mindig a legújabb címekkel akartam tolni. most meg egyszer kiadtam egy fél pc árát és vagyok mint Marci hevesen :D
20.
20.
giga321
Az egy iszonyat szar játék lett ez sem lesz jobb.


AZT HITTED MI?XD Ki.asszott jó lesz ez is mint az 1.
19.
19.
rossitibi
#16: Szia! Én kizárólag a címek miatt vettem ps3-at,amik nem jelentek meg pc-re. Nekem aztán olyan mindegy mi hajtja csak jó legyen! Gamepad van pc-re akár vezeték nélküli is! De abban is igazad van hogy mérlegelni kell hogy 1 konzol lehet hogy 5-10 évig konzol,a pc-t sajnos fejleszteni kell! Én sokat utazom,nekem az lenne a legjobb ha a laptopom vinne mindent,és lenne rá minden.De sajnos nem így van.Most van ps3 de csak otthon tudom használni.Igaz hd-s az összes game,3d-t is tud,ezek a laptopomat kifektetnék,meg még tud sok mást is de arra meg ott a pc.Ha elbírja én pc-re veszem.
18.
18.
Elyas
#17: itt is van szintén a gamekapocsról:
http://gamekapocs.hu/hir/26813/vga_2011_szepremenyu_darksiders_2_elozetes
17.
17.
Elyas
amugy másik kedvenc videómat is linkelem van mégegy nagyon király egy percet kérek
16.
16.
Elyas
hát nekem ez nagyon bejövös... szetem beszerzem az 1 et is ha boltba nem tudom max letöltöm

a Ninja Gaiden marha jó game de ha nem halsz benen vagy százszor akkor egyszer sem xD

am egy kérdés: Szetetek szerezzek be egy ps3 at és arra vegyem ezt meg?(ez amugy is ajánlott lenne mivel a ps3mat nem nagyon kell frissiteni mint a pct)
vagy
inkább vegyem meg a jó öreg pcmre és azt a 60000 amit a ps3 ra költenék rakjam el avlahova máshova?
15.
15.
Mr.C
#14: Több értelme lehet a szónak. Konkrétan én a felszerelésre, ruházatra gondoltam
14.
14.
xxxgamer4ever
öööö hát most pirulok rendesen, de mi az a gear?
13.
13.
rossitibi
#1: Nálam a Devil may cry 3-4 és a Ninja gaiden 2 a favorit és persze a többi rész is! Nézz utánuk youtube-on! Szerintem ha tetszik a műfaj ezekben nem csalódsz azt garantálom! Töltsd le a demokat a ps-edre és próbáld ki!

Ez a játék meg úgy ahogy van bruátlis! A látványvilág,helyszínek..stb!
11.
11.
Mr.C
#6: te valamit nagyon félreértelmeztél barátom : DDD Mondom DEATH nem pedig War XD learn to read D:
10.
10.
Folti1985
Ez a game annyira jó lesz hogy bes****s
9.
9.
Folti1985
#1: Ha God of War akkor mindenképpen javaslom hogy ne a 3. részel kezd hanem a collection 1 el ami az első és a 2. rész grafikailag felújított változata aztán jöhet a 3 és a collection 2. ezzel jó időre meg is van oldva a szabadidő kérdése :D. Nem fogod megbánni. Viszont a Darksiders egy teljesen más hangulatú hack and slash ami szerintem kötelező minden polcon.( bár én eladtam az enyémet :P , de szerintem újra beszerzem ).
Szintén ajánlani tudom a Castlevania: Lords of Shadow című játékot de Dante's Inferno, vagy a Devil may Cry sorozatot ( amiből hamarosan belehet szerezni a korábbi részeket is Hdre javítva, nem csak a 4.et) , heawenly sword, Prince of Persia sorozat, prototype vagy a Ninja Gaident is hülyeség lenne kihagyni ha már darálni akkar az ember :D
8.
8.
Trapyd
#1: Becses figyelmedbe ajánlom a Castlevania Lords of Shadow játékot, az is ezt a stílust hajtja és bitang jó.
7.
7.
felegyi
#6: Ki volt azaz elvetemült aki a az apokalipszis 4 lovasából 2-t egynek hitt? :)? Ki?
6.
6.
Samu
#5: Nyárig legalább leesik mindenkinek,hogy War és Death nem ugyanaz a karakter és emiatt lehet,hogy nem ugyanaz a "gear" sem... Ez egy másik apokalipszis lovas,de mindegy!Várjuk!
5.
5.
Mr.C
Tetszik ahogy Death-nek változik a gear-je az első részben csak két fajta volt sajnos. Itt még a Chaos form is sokkal elvetemültebb lett szerintem. Csak kár hogy még nyárig várat magára : (...
4.
4.
drat576
az első videó elképesztően hangulatos
3.
3.
Dercsi
#1: Vedd meg nyugodtan a God of Warokat, told ki a Darksiders1-et, és üveges be eresedett szemekkel várd a 2.részt.

A trailerre libabőrös lettem a hátam közepéig. Nem játszottam a God of Warokkal, csal a 3- részt próbáltam, de a Darksiders jobban bejött.
2.
2.
roli33
#1: Nos, összehasonlítható az általad említett címekkel a Darksiders, de szerintem elég nehéz ügy ez az összehasonlítósdi. Annyi a hasonlóság közöttük, hogy ezek mind úgymond hack n' slash játékok, tehát ilyen kaszabolós fajták. Mindegyiknek megvan a maga hangulata, és ha eddig kérdés volt számodra hogy kell-e neked God of War, akkor megmondom, hogy igen :)
Számomra a világon a legjobb játék a God of War. Ez már nem is hiszem hogy változni fog, bár egy jó GoW 4-gyel megoldható :)
Lehet hogy neked annyira már nem tetszene az első rész, mert a 3. szebb, epikusabb, pörgősebb stb... Viszont az első résszel szerintem nem veheti fel a versenyt, annak volt egy olyan hangulata ami teljesen magával ragadott, amiért nem tudtam letenni a kontrollert. Sok PS3 játékos, akinek annó kimaradt az 1-2, annak a 3. rész tetszik a legjobban. Ugye, ez szubjektív, de én amondó vagyok, hogy minden gamer életében van egy olyan időszak, amikor kialakul hogy melyik az a játék(ok) amik a kedvencévé válnak. Nálam ez a God of War volt. :) Kicsit hosszúra sikerült a válasz, magával ragadtak az emlékek. :D
1.
1.
thernielle
Egy kicsit elkéstem a kérdéssel, de két napja vettem meg az első részét (véletlenül akadtam rá egy cikkre itt a gamekapcson és valamiért megtetszett), most kezdek rákattanni erre a stílusra, viszont egy God of War demo és egy félig kivégzett Bayonetta után még nem tartom magam a téma szakértőjének. Csak rohadtul tetszik a stílus.
Szóval az volna a kérdésem, hogy mennyire hasonlít ez a játék a fent említettekhez, és hogy vajh megvegyem-e a God of Warokat is? :) PS3 birtokában vagyok, már amennyiben ez releváns abból a szempontból, hogy mondjuk szeretnék mindegyik résszel játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...