Resident Evil 6 - a Capcom legnagyobb projektje

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom szerényen elhintette, hogy eddig egyetlen játékán sem dolgozott olyan sok ember, mint a Resident Evil hatodik részén. Bár önmagában ez nem garancia a minőségre, az alapvetően szerencsés kiindulóhelyzet, ha egy kiadó rászánja a pénzt és az erőforrást az aktuális projektjeire.

A Resident Evil 6 a Capcom legnagyobb projektje a kiadó létezése óta, ezt a játék vezető producere, Hiroyuki Kobayashi mondta a Capcom Unity Blogon megjelent videóüzenetben. A játékon világszerte 600 ember dolgozik, csak 150 munkatárs vesz részt a következő felvonás fejlesztésében a japán bázisról. Eddig ezt a megtisztelő címet a szintén megjelenés előtt álló szerepjáték, a Dragon's Dogma birtokolta, ahhoz toborozta össze a Capcom a legnagyobb fejlesztőcsapatot.

Mindehhez a producer, Yoshiaki Hirabayashi hozzátette: az új Resident Evil nemcsak a legnagyobb játékvilággal és legmélyebb játékélménnyel rendelkezik, de kiváló elegye az akciónak és a horrornak is, amit ők csak "drámai horrornak" neveznek. Ez utóbbira tényleg kíváncsiak vagyunk, hiszen az utóbbi időben nem egy elfuserált ötlet született a túlélő horrorok akciósítására.

A Resident Evil 6 november 20-án érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

18.
18.
p3ti
#16: ez le sem esett hehe :D
17.
17.
KopyAti
Amúgy én is azok táborát erősítem, akiknek nagyon szép emlékek fűződnek a fix kamerás első és második részhez. De attól még a többi is tetszik.
16.
16.
KopyAti
#15: "Rak*s szar" Hát ez mekkora! :)
15.
15.
p3ti
Eszméletlen ez a pesszimista hozzáállás .... Hiányzik a régi resi ? Kb. az összes rész kijött gamecubera/wii-re , azzal el leszel 1 pár hónapig ... egyszer minden változik , most éppen ilyen korszakát éli a capcom . Nem nagyon szoktak sz*rt ki adni a kezükből . A resident evil 5 eszméletlen jó játék volt , igazából volt benne minden amire csak "vágyhat" egy játékos , az hogy a régi resident evilre nem hasonlít az 1 dolog , az meg egy másik hogy egyből 1 rak*s szarnak ítélik el a sorozat új részeit mert vmi változik benne . Ennyi erővel rinyálhatnátok arról is hogy már nem oldalnézetes a mario.
14.
14.
Mortis
Capcom, Capcom, sosem változol. (fejcsóválás)
13.
13.
12.
12.
ReNegAdE
Én valamiért úgy érzem hogy most egy korrekt részt fogunk kapni,ami a régi rajongók és az "új" játékosok igényeit is ki fogják elégíteni!Vagy csak álmodozom?Remélem nem!
11.
11.
sinister
#10: Nem emlékszem pontosan,de a ps1-es érában voltak ilyen "célkeresztes" resi játékok,de sztem hulladék volt mind. Később a Dead Aim Is az volt,hiába lehetett belső nézetből is tolni...
10.
10.
samatagrav09
#8: elolvastam "TPS szaga van" úgy értettem volt már valaha fps mert csak ez volt meg a rögzített kamerás
8.
8.
daenath
#7: TPS (third person shooter) nem FPS (first person shooter) :P Olvasd el megegyszer :))))
7.
7.
samatagrav09
#6: áruld el nekem hogy a resident evil mikor volt fps? ha megnézted a trailert láthattál benne játékmenetet igaz csak pár másodperc de az határozottan olyan mint a 4 (úgy látszik)
6.
6.
Gotham123
Érzem hogy TPS szaga van... :S
5.
5.
daenath
#4: Igazad lehet ;) Ezzen a "drámai horror" megnevezesen visszont dobtam egy hatast :D
4.
4.
Gamer
#2: nyilván az eddigi Resi részekhez képest lesz a legnagyobb játékvilág,
amúgy eme trailer-nek semmi Resi hangulata nincs
3.
3.
rossitibi
A devil may cry-ba fektetett volna ekkora energiát! Megérdemelte volna!
2.
2.
daenath
"az új Resident Evil nemcsak a legnagyobb játékvilággal és legmélyebb játékélménnyel rendelkezik"
Legnagyobb jatekvilag? Akkor az Elder Scrolls vagy Fallout 3 mi? Jatekelmeny meg max a RE1-ben es 2-ben volt. Nagy szavak!!! Remelem hogy nem valami agyatlan hentet csinalnak mint mostanaban divat.
1.
1.
cucu007
van most valami jó horror játék??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...