Mass Effect 3 - mozgásban a multiplayer

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 28.
  • Videó
Link másolása
Lehet, hogy első blikkre nem tetszett az ötlet, de azt be kell látni, hogy a BioWare mindent elkövetett annak érdekében, hogy megszerettesse a rajongókkal a multiplayer ötletét a Mass Effect 3-ban. A Galaxy at War pöpecül fest, ezt bizonyítandó, álljon itt a játék legújabb előzetese.

A multiplayer mód ezúttal kooperatív játékot takar, a játékosok négyesével vethetik bele magukat az egyjátékos résztől leválasztott küldetésekbe. Mármint részben leválasztottak, hiszen a feladatok függetlenek ugyan a szinglitől, de a teljesítményünk befolyásol(hat)ja a történet végkimenetelét. Új karaktereket hozhatunk létre a multiban, ami a hírek szerint leginkább a Gears of War Horde módjára emlékeztet néhány spéci feladattal - az új trailerből sok mindenre fény derül, íme:

A Mass Effect 3 március 9-én landol az európai boltok polcain, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on kereshetjük. Köszi, dave280 és Thane!

15.
15.
p3ti
Kibaszott jó ez a sorozat ... kb. 3 játékot fogok aktívan játszani az idén : fallout new vegas , skyrim , mass effect 3 .
14.
14.
hedzsooo
Aki PC-n tolja majd, tud csapatban jatszani, plussz lenne kedve neha velem is tolni co-op-ban, az legyszi vegyen mar fel Origin-en, a becenevem ott: HEDZSOOO

THX! ;)
13.
13.
giga321
Úristen ez nagyon jól néz ki. Szerintem úgy fogom csinálni mint AC-nál hogy először leszedem , felrakom megnézem hogy megy. Ha szépen akkor megvásárolom :)
12.
12.
pepsus
#8: Mikor bejelentette a bioware, mar akkor mondtak hogy ha vegig viszed a multit könyebb lessz elerni a legjobb veget, de ha nem jatszod, akkor is elerhetö lesz.
11.
11.
nero66
HOHOHOHÓÓÓÓ!!! Ennyire jóra nem számítottam... Nagyon várós :DDDDDDDD
10.
10.
PcSanyko
8.
8.
Optimus Prime
Nekem vagy 1 évig úgyse lesz rá pénzem, remélem ez is hamar narancs cím lesz vagy legalább sárga.

"de a teljesítményünk befolyásol(hat)ja a történet végkimenetelét."
És most olvastam a SG fórumon, hogy NEM fogja befolyásolni a kettő egymást, csak plusz lesz a multi, hogy más szemszögből lássuk.
6.
6.
drat576
#5: Az Amalurt én is tuti beszerzem, de ME3 se maradhat ki :)
5.
5.
Archondelta
Igen, tegnap ez a trailer győzött meg, hogy beruházzak rá. Reméljük, hogy lesznek benne szerepjátékos elemek is. Elvégre nem ártana egy akció-RPGbe. Egy dologhoz nagyon ért az EA az pedig a marketing (vagyis a pénz). Csak valahonnan elő kéne kerítenem rá a casht, mert az Amalur megvétele után elég vékony lesz a tárcám.
4.
4.
drat576
laza a turian sniper headshot :)
2.
2.
Másnapos
Ez nekem már most az év szerepjátéka. :D
1.
1.
vytros
Eddig kétségeim voltak a Mass Effect 3-ról...most már azt hiszem el kell kezdenem gyűjteni rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...