Az Originen is kapható lesz a PC-s Alan Wake

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Pontos megjelenési dátumot kapott az Alan Wake PC-s verziója, ráadásul úgy tűnik, a Remedynek a Microsoft támogatása nélkül sem kell félnie: a kiadók kapkodnak a játékért, most kiderült, hogy a steames és a dobozos verzió mellett a programot megvásárolhatjuk az Originen is.

A PC-s Alan Wake megjelenésére éveket kellett várni, volt idő, mikor azt hittük, már nem is lesz miért, de végtére is itt van: a játék február 16-án jelenik meg a Steamen, ahol a játékosok 30 dollárért vásárolhatják azt meg. Bár már az alapcsomag is tartalmazza az xboxos játékhoz megjelent DLC-ket, lesz egy limitált gyűjtői kiadás is, amit 5 dollárral drágábban vesztegetnek - ebben a kibővített soundtrack mellett a fejlesztők kommentárját is megtaláljuk.

A játékból elvileg készül dobozos verzió is, s mint az Electronic Arts megerősítette, az Originen is megvásárolhatjuk a Remedy remekül sikerült játékát. A kiadó bejelentése szerint újabb hét stúdió csatlakozott a szolgáltatáshoz, a finnek mellett a Focus Home Interactive, az Iceberg Interactive, a Strategy First, a Macro Games, a Selectsoft és a Legendo Entertainment játékait is magunkévá tehetjük a rendszeren keresztül.

7.
7.
hedzsooo
#6: ...Akkor a teszteket lehet nem neked irjak, v. csak egy reszet, ennyi...
6.
6.
YTy
#5: Próbáld majd ki egy kalóz verzión, vagy havernál, ennél egyszerűbb módja nincs, h megtudd neked jó-e.

Tesz alapján, hogy mennyire jó az egérmozgás, meg a kamera, mennyire "jön át" bárkinek is? Meg amúgy bármi is egy ilyen játéktesztből? Se játékot, se telefont, se golyóstollat, se semmit nem veszek meg amíg ki nem próbáltam, hiába mondják, hogy jó, ha egyszerűen nem tetszik, akkor nem (és fordítva)...
5.
5.
hedzsooo
#3: Mit miert?

Hogy lehet a jatek ugyanaz, ha egyszer PC-re jon most? :D

Pl. remelem jo lesz a jatek iranyitasa, billentyuzet+egeren, meg a kamerakezelese, csak hogy ennyi alapveto dolgot emlitsek most.

Nem kell egy sz@r konzol port, plane ennyi ev varakozas utan elvarhato egy minosegi PC-verzio! Ezert kell a TESZT, aztan majd eldontom, hogy meg szeretnem-e venni valoban PC-re.

Aki meg letolti kaloz-verzioban, az persze ne is foglalkozzon ilyen badarsagokkal. ^
4.
4.
elfdefender
#3: +1

30 dollár? Semmit nem jelent. Lehet hogy itt meg 40 euró vagy még több lesz.
3.
3.
YTy
#1: Ha a játék ugyanaz, akkor minek is pc-s teszt ?
1.
1.
hedzsooo
En mar a tesztet varom ehhez a PC-verziohoz nagyon! :D Par evet vartunk ra, ugyhogy nagyon jonak kell majd lennie. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...