Batman: Arkham City - tervben volt a multiplayer is

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Sefton Hill, a játék rendezője elmondta, hogy a Rocksteady a fejlesztés kezdetén szeretett volna többjátékos üzemmódot is rakni a Batman: Arkham Citybe. Ám a kiadó ezt máshogy gondolta, csak a single-ben bízott, talán szerencsénk van, hogy így történt.

Hill az Offiical PlayStation Magazine brit kiadásának adott interjújában elmondta, hogy ha a korábbi terveiknek megfelelően mégis raktak volna multiplayert az Arkham Citybe, akkor "két, felhígult" részből állt volna össze a végleges játék. Ám a Warner Bros. csak egyjátékos módot szeretett volna - s milyen jól tették, hogy a Rocksteady hallgatott a tőkésekre.

"Nagyon hálásak vagyunk a Warnernek. Amikor nagyon sok kiadó gondolja úgy, hogy szükség van a többjátékos részre, ők támogattak minket elképzelésünkben, hogy csak a single playerre koncentráljunk" - mondta a rendező.

A fejlesztés korai szakaszában a Rocksteady számos ötletet számba vett a multiplayerre nézve, ám arra jutottak, hogy csak kötelező kolonc lenne a nyakukban. Ha lett volna online porció a Batman: Arkham City-ben, akkor nem lettek volna képesek olyan minőségi játékot kiadni a kezeik közül, amit a rajongók elvártak volna. Nyilvánvalóan két, erőtlen részből állt volna Batman második kalandja.

Szerintük a multinak amúgy sem lett volna sikere, mert a kutya se játszott volna vele. Erre mondjuk nem vennénk mérget, egy kooperatív mód simán belefért volna, de ne legyünk telhetetlenek.

3.
3.
metercsiken
Hát ha ettől tényleg jobb( vagy nem lett rosszab ) a játék akkor jó döntés.
Mondjuk nekem elég a single.
Pontosabban elég lenne, mert még sajnos nincs meg a game! : )
2.
2.
DON GONDOCS
Annyi értelme lenne a multinak mint a ninja gaiden 3-ban vagy egy prince of persiaban, felesleges nincs rá szükség.
1.
1.
renato999
Egy kooperatív mód szerintem is belefért volna, esetleg egy Batman és Robin páros, esetleg Macskanő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...