Max Payne 3 - a bűn hálójában

  • Írta: InGen
  • 2012. február 16.
  • Videó
Link másolása
Tragikus, naturális és durva gengsztersztori lesz a Max Payne 3, ebben a tekintetben tehát valószínűleg fel fog tudni nőni az elődökhöz, ha már a noir hangulat elveszik. De azt eddig is sejtettük, hogy a történettel valószínűleg nem lesz gond, már csak a játékmenet kérdéses.

Rodrigo Branco feleségét elrabolják. Fabiana éppen Max védelme alatt állt, így hősünk kénytelen belevetni magát az alvilágba, és fényt deríteni az emberrablás hátterére, miközben egyre mélyebbre vándorol az erőszak ösvényén.

23.
23.
Dragonborn
Az eddigiek alapján más lesz mint az elödei de ettöl függetlenül ugyanugy etalon lesz meg azért lesz benne olan fejezet ami vissza fogja adni a noir hangulatot.
22.
22.
Scoo
#21: Ha ezt végigjátszod, akkor majd ahhoz jön meg a kedved, hogy leborotváld a fejed és hogy izzadt, koszos trikóban rohangálj.
21.
21.
Shadowsomi
#17: Ezzel tisztában vagyok, de akkor is hiányzik :D Ha Max Payn, akkor legyen bőrkabátja :D Mikor vettem magamnak anno egy bőrkabátot, újra elővettem mindkét részt és végignyomtam úgy megjött a kedvem hozzá :D Ehhez hogy fog így megjönni a kedvem? :( :D
20.
20.
Érdekes érzések keverednek bennem... Megnézve a trailer-t nagyon tetszik az anyag és tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a Rockstar keze benne van a dologban, azt kell, hogy mondjam: előre nem várt érdeklődéssel tekintek a címre. Soha nem voltam egy nagy Max Payne rajongó, bár az elsőt szerettem a Noir-os hangulata és a történet vezérlése miatt, viszont utáltam a szögletes karaktereit és suta mozgásokat, az AI nélkül a fegyvercső elé rohanó ostoba ellenségeit... De hát nem vagyunk egyformák... Ebből viszont úgy látom, könnyen kisülhet valami nagyon, de nagyon jó !!!
19.
19.
kirschakos
Hát ez már egyáltalán nem Max Payne. Ebben a tekintetben ezt elrontották, de nagyon. Viszont ettől elvonatkoztatva jónak tűnik, mint játék csak adjanak neki másik címet.
18.
18.
Scoo
Leszarom, hogy mennyire max paynes a játék. Ez a trailer állat! Must have lett a cucc!
17.
17.
Quent1n
#15: Tudod ott hány fok van és mekkora páratartalom? :D Bőrkabátban megdöglene szerencsétlen :D
16.
16.
Hubert Cumberdale
15.
15.
Shadowsomi
Nekem csak ez a hülye színes ing nem tetszik. Hol a fasza bőrkabát? :\ De amúgy jó :D
14.
14.
Quent1n
Hát nekem ez továbbra sem Max Payne már annyira de mint játék elég jónak néz ki :)
Mondhatnám úgyis, hogy Max meghalt, Max feltámadt! :D
10.
10.
PGab
Jó lesz, várós!
Arra fókuszáltam, hogy hallgassam Max hangját, mert nem volt világos számomra, hogy maradt-e a régiekben megismert szinkron.
Most úgy tűnik örülhetek, mert maradt, igaz? Jól érzékeltem?
9.
9.
ReNegAdE
Azt a QRVA!A szellemek mellé tuti vétel!Megint semmit nem fogok aludni!:)
8.
8.
d15a5t3r
Baromi jónak tűnik! Csak megint egy nő a háttérben? Ha ez is megmurdel a sztori végén, Max tuti öngyilkos lesz! Vagy a bige pasija öli meg XD
5.
5.
giga321
Én eddig sem kételkedtem. Nagyon jó lesz.
4.
4.
shatterhand
na, akkor mopst ugrott a ghost recon nyári vételre
3.
3.
Necreon
Ha valami, hát az OST ütni fog.
2.
2.
reptile110
huh ez nagyon durva:D tuti meg fogom venni :)
1.
1.
metercsiken
Jó lesz ez! : )
Csak győzzük kivárni! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...