TV-reklámot kapott az Uncharted: Golden Abyss

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 18.
  • Videó
Link másolása
Jövő hét közepén kapható lesz kishazánkban is PlayStation Vita, ám a Sony megfelelő marketingkampány nélkül soha nem bocsájtaná útjára a ketyerét. A debütcímek között találjuk az Uncharted: Golden Abyss-t, mely már a televízió képernyőjét is meghódította egy reklám keretében.

Valljuk be: egyedül talán az Uncharted: Golden Abyss emlékeztet a nagytesó hardcore játékfelhozatalára, így a legtöbbünk ezt a címet várja a leginkább. Az új TV-reklámban egy fiatalember éppen hazafelé sétál az esti kihalt utcán, majd egy huszárvágással máris a moszkitózajos dzsungelben találja magát. Ha zsebedben van a PS Vitád, s vele együtt a handheld Uncharted, te is bármikor ott lehetsz.

13.
13.
p3ti
#9: Nem , de én be pótolnám a flamejét . Ennek sose lesz szebb graikája az UC3nál , és hiába DX11 akkor is szebb az uncharted és amúgyis ti sosem fogtok olyan jó játékokat játszani mint én , mivel nekem külön fejlesztenek a naughty dognál a se*gfej részlegben . Ja és az újgenmotor sem lesz jobb mint az Uncharted .
12.
12.
Starkiller89
#1: nem...sajnos. mer akk felesleges lenne a ps3 :)
11.
11.
Starkiller89
Egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, Mármint az eredeti széria :)
10.
10.
Nebuloid
Remélem jönnek majd Prince of Persia/Tomb Raider/God of War/Splinter Cell/Devil May Cry játékok is. Karácsonyig félrerakosgatok lóvét aztán nincs vita, Vita lesz a fa alatt! :D
9.
9.
AmreyP
Az a nagy bunkó tapló Segeszki nem jött még ide a nyálát verni az unchartedre? :D
8.
8.
ZsupiDav
#3: Nem a grafika a lényeg, hanem az élmény. Azt pedig abszolút átadja ez a reklám. Egyébként pedig az utolsó pár másodpercben a játékból vannak részletek, tehát senkit sem téveszt meg a reklám (maximum azokat, akik a reklám felénél elrohannak a legközelebbi üzletbe, de azok sem a valósághű reklám miatt fogják megvásárolni).
7.
7.
Starkiller89
Hallod...ki ez az ember? :D:D:D
6.
6.
MaximumGame
#4: Te meg Borsi Zoltán vagy facebookon , homokosokkal nem állok szóba !

http://noob.hu/2012/02/18/DSC00357.JPG

És meg is vagy hogy nézel ki ?
4.
4.
Starkiller89
#3: Te nem a Juhasz Szabolcs Levente vagy a facebookon? néztem a videóidat is youtube-on, nagyon jók, a kérdésem az lenne, hogy lenne kedved ismerkedni? Pesti lány vagyok, remélem te is itt élsz. :) Szeretem ha egy fiú játszik :$
3.
3.
MaximumGame
Bírom ezt a bemutatót :D még 10év amíg ilyen Grafika lesz ... azt ilyen bemutatókkal kamuznak !
1.
1.
strike19
A Sony mindig hangulatos Tv reklámokat tud készíteni.Jó lehet ez a vita.Egyébként valahogy ezt össze lehet kötni a tv-vel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...