PS3-ra és Vitára is elkészül a Retro City Rampage

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Hosszú éveket kellett várnunk arra, hogy vége a képernyőinken üdvözölhessük a Retro City Rampage-t. A 8-bites korszak elevenedik meg előttük ezzel a klasszikus GTA-klónnal. Persze nem a realisztikusságra törekszik, hanem az elképesztő hangulatra.

Rögtön helyesbítjük is magunkat, elvégre a Retro City Rampage olyan mintha 1989-ben jelent volna meg - jóval az első Grand Theft Auto előtt volt, ám nyilvánvaló, hogy ezt a címet a Rockstar gyermeke inspirálta. Egy teljesen szabadon bejárható várost kínált, bár korántsem valós eszközöket vethettünk be a cél érdekében.

A fegyverek olyanok, mintha egyenesen a Bionic Commando-ból jöttek volna, Mario-stílusú támadásokat produkálhattunk és az autók a Tini Nindzsa Teknőcök járműveire emlékeztettek. A pályák a Paper Boy megoldásaira hajaztak, érdekes egyveleg tehát a VBlank Entertainment játéka, mely PC-re is előrendelhető.

 

 

A hivatalos PlayStation-blogon olvashattuk, hogy a Retro City Rampage elérhető lesz letölthető formában a PSN-ről. Megjelenése még ebben az évben várható. Ha halántékod már őszes, tudod, miről beszélünk. Képeink és trailerünk is van.

1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...