Black Ops 2 - megbékél a sajtó és az Activision

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint ismeretes, a múlt héten összeakasztotta a bajuszt az Activision francia részlege és számos játékmagazin, miután az utóbbiak leközölték a Call of Duty: Black Ops 2-re utaló szóbeszédeket. A felek, úgy látszik, megbékéltek, a kiadó tagadja, hogy feketelistára tett volna bárkit is.

Korábban úgy tűnt, hogy az Activision foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy ne történhessen meg az, ami tavaly: jóval a hivatalos bejelentés előtt kerültek ki információk a Modern Warfare 3-ról, screenshotokkal megspékelve. Éppen ezért a kiadó nemes egyszerűséggel feketelistára tette azokat a francia játékoldalakat, amik a Black Ops 2-re utaló szóbeszédeket leközölték.

Az egyik érintett a Gameblog.fr, ám a legújabb fejlemények szerint a kiadó francia részlege telefonon kereste meg őket azzal a szándékkal, hogy ismét dolgozni szeretnének a magazinnal (tehát médiaanyagokat, tesztverziókat küldenének nekik, mint az eset előtt). A lap örül annak, hogy elásták a csatabárdot, s minden visszatér az eredeti helyzetbe, s remélik, hogy ilyen kínos szituáció nem történik meg soha többé.

Az Activision France egyébiránt tagadta, hogy bármely magazint feketelistára tette volna a Black Ops 2-szivárogtatás miatt. Szerintük minden ilyen felvetés csupán félreértés. Erre mi nem vennénk mérget.

Új infók a törölt, külső nézetes Call of Dutyról

A Vox Games új információkat hintett el a 2008-ban lefejezett, külső nézetes Call of Duty-ról. A címet állítólag kilenc hónapja fejlesztették, mikor a kiadó lemondott róla. A hírek szerint egy kalandelemekkel megspékelt TPS-sel lett volna dolgunk Call of Duty: Devil’s Brigade címen, melyben amerikai és kanadai csapatban öltük volna a németeket. Bár a játék előtt semmilyen nagyobb akadály nem volt, mégis keresztbe tettek neki az Activision és a Vivendi fúziójának hátrányos körülményei.

8.
8.
bsg09
#3: Az új konzolokig hátralévő 1-1,5 évig biztos új graf motort fognak írni a jelen generációs portékáikra... Nyilván.
6.
6.
ATi0021
Tény hogy ingyen reklám, bár nincs különösebb szükség rá. Kiadhatnak bármiféle CODot azt a neve eladja. Azért abban bízom, hogy végre új grafikus motort kezdenek el használni, mert akár milyen izgalmas is az MW3, bizony a Crysis 2 és BF 3 közelébe nem ért a külsőt tekintve. Sőt szerintem kicsit csúnya is volt az MW3. Szóval jó lenne, ha haladnának a korral. Bár legalább a gépigény baráti volt.
5.
5.
gerebje
Én se értem. Ingyen reklám és még fel vannak háborodva. Amúgy remélem hogy megint lesz benne vietnámos rész mert szerintem az volt benne a legjobb.
4.
4.
kopic
Hát én erre a TPS CoD-ra kíváncsi lettem volna!
3.
3.
Jöhet a Black Ops 2, csak jó lenne komolyabb grafika is hozzá!
2.
2.
Scoo
Én se értem. Ingyen reklám. Beszélnek róla akkor, most és majd mikor bejelentik akkor is.
1.
1.
Falcon
Nem értem az egészet!És akkor mi van ha megtudtuk hogy készül a BO2?Becsöpög a hólé vagy mi?!Megnéztem volna pedig szivesen 1 TPS Call of Duty-t!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...