Lollipop Chainsaw - a pomponlány és a metál

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 22.
  • Videó
Link másolása
Japán nyelvű előzetessel örvendezteti meg a rajongókat a Lollipop Chainsaw, melyből több alapvetés is kiderül: a punkzene nem halott, metál-vikingekre szükség van, továbbá baromi szórakoztató az előhalottakkal előadott kosárlabda és az aratókombájn, mint fegyver szerepeltetése.

Juliet zenei ízlésének formálásaként számos olyan illetővel találkozik, akik különböző stílusokban találták meg a hitvallásukat. Persze nem hagyja magát befolyásolni, erre jó példa a pórul járt pasija, akinek levágott fejét mindig az oldalán hordja. A japán nyelvű trailer semmivel sem kevesebb, mint általában, még akkor se, ha szörnyen irritáló csibék csipognak iszonyatos decibeleken. Megjelenés idén nyáron, konzolokon.

14.
14.
Extol
#10: Mé, mi baj az arányokkal? Sztem nagyon is rendben vannak. Nem ott van a baj. Részemről én utálom a siválkodós japán manga k*rvákat irritálnak ezek a hangok. A megjelenítés úgy ahogy elmegy de az ötlet hitvány. Felejtős már most. Inkább a Tokyo Jungle!
13.
13.
greenmelon
12.
12.
5T3V3N
#10: Pedig a kapott anyag alapján nagyon úgy fest...:D mondom ezt a témában megfelelőképp tájékozott, manga és anime rajongó-rajzoló fejjel... Az igazán nyugatnak szánt dolgok mindig kicsit (nagyon) kakibbak a belső piacra szánt cuccoknál.
11.
11.
xxxgamer4ever
Ez egy rakat sz@r lesz és csak pár kivételesen elmebeteg fogja játszani.....remélem!
10.
10.
Szerintem meg nagyon nem ! :( Ha átláttok azon a tényen, hogy csöcsökkel és seggel (túlzó japán erotikával, na és itt álljunk meg egy szóra ... de majd később visszatérünk erre :)) akarnak eladni egy amúgy halál primitív, kidolgozatlan, béna játékot... Ez maximum 10 percig lesz élvezetes, a gameplay részekből ugyanis sugárzik az amatőrség és kidolgozatlanság...

Na és itt van nekünk ez a "sexy wannabe" nyomoronc megjelenítés... Aki látott már hentai-t, kicsit erotikusabb mangát, az szerintem sikítófrász kap ettől az aránytalan "nyugati kinézetű sexy wannabe" designtól. Nem és nem és megint csak nem! Tényleg ennyire igénytelenek lennének az európai / amerikai gamerek a japók szerint ? Nagyon remélem, hogy nem !!! :(((
9.
9.
BloodyDeath
Hát nekem egyre jobban tetszik ez a gamma. Föleg a Shadow of the Damned után nagyon remélem, hogy nem kell csalódni a Suda51 nevében. Csak valahogy nekem soha sem jöttek be a "minnél kevesebb ruha darab takargatja a hatalmas nagy melleket, meg az állandó erotikával csábítsuk nyálcsorgatva a hímneműeket"
De szerintem az egész elmebeteg hentelés feledtetni fogja az ilyen stílusú megjelenéseket. De egy biztos, hogy nagyon nagyon várom már. :)
8.
8.
p3ti
Suda51 sose volt komplett .
7.
7.
Necreon
Ezt a részét japánnak porig kéne égetni, a többit imádom :).
6.
6.
volkornka
Egy kis ideig biztosan élvezném, tuti van pár vicces rész. Egyébként betegek ezek a japánok, imádom őket:)
4.
4.
keiji maeda
számomra hamar megunható játék lenne .....
3.
3.
radko1010
totál káosz az egész játék :D

egyébként nem pompomlányt akartatok írni?
2.
2.
Shadowsomi
Szörnyűek ezek a japán hangok....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...