Frostbite engine-t használnak az EA Montrealnál is

  • Írta: InGen
  • 2012. február 28.
  • Hír
Link másolása
A DICE-féle Frostbite engine igen széles körben felhasználható, legalábbis erről tett tanubizonyságot, hogy a Battlefield 3 után a Need for Speed: The Run volt a következő játék, ami használta. Most pedig több új anyag is készülhet rá az Electronic Arts montreali stúdióinál.

Johan Andersson a DICE-tól nagy körútra indult, hogy meglátogassa a Frostbite 2.0 engine-nel fejlesztő Electronic Arts-stúdiókat. Elmondása szerint az első megállója Montrealban lesz, ami különösen azért furcsa, mert onnan még nem hallottunk olyan új játékról, ami ezzel a motorral készülne.


A két fő jelölt persze az egyik BioWare-stúdió, a másik pedig a Visceral, így a lehetséges jelöltek között van egy következő Dragon Age-játék, a Dead Space 3, de sokan azt sem tartják kizártnak, hogy a Visceral ugrik be segíteni az aktuális Medal of Honor, a Warfighter munkálataiba.

Persze az is lehet, hogy valami egészen másról van szó. Mindenesetre jelenleg az egyetlen bejelentett, eddig nem megjelent Frostbite 2.0-ra épülő játék a Command & Conquer: Generals 2.

8.
8.
MoRT2195
A MoH Warfighter is frostibite 2-vel fog készülni...
7.
7.
greenmelon
#4: Azért az NFS szériában van még tartalék bőven, egy jól kivitelezett Undergroundnak vagy Most Wantednek mindenki örülne. A fórumokat olvasgatva az jön le, hogy a többség ezeket várja már évek óta.
6.
6.
rezy
Hát nem tudom, nekem nagyon nem jön be ez a frostbite motor, vagy fejleszteni nem tudnak rá, vagy a box nem szereti, de xboxon pocsék a battlefield 3 is szerintem, textúrákat sokáig tölti, ugyanúgy mint a medal of honor esetében :S A Run is visszalépés mind grafikában, mind játékmenetet illetően az előző évek nfs-jaihoz képest... Kövezzetek meg, de elfogultság nélkül is nekem a cod-ok grafikája tetszik legjobban, szerintem összkép szempontjából az a legszebb, és legalább a kampány is odaver mindegyiknél, nem úgy mint az agyonhypolt "trónkövetelőknél" !
5.
5.
Frostsoul13
#4: Nagyon egyszerű. A pénz.
Sajnos amig van benne pénz addig nem álnak le NFS-el
4.
4.
#3: én azt nem értem, hogy az nfs-t mint játékot minek erőltetik még?
nem rosszból, de tényleg hagyni kéne békében nyugodni.
újat adni nem tudnak, a szemetet meg minek megint?
3.
3.
ATi0021
A The Run inkább arra volt jó példa, hogy nem alkalmas rá, maximum költség csökkentésnek jó, egy olyan címnél ahogy minőség és tartalmon már rég nem számít csak a név hiszen az bőven eladja.

Szerintem a The Run nem volt szebb a HPnél, mégis a HPba nyitott nagy világ volt és mégis kisebb gépigény. Ráadásul míg a HPban láthatóan kerek, mozgatható kormány volt, addig a The Runba szögletes fix. Míg a HPba szép volt az autók belseje a Runba pixeles 2000-res éveket idéző. Arról nem is beszélve, hogy tele volt számos ilyen-olyan hibával. Szerintem a motor hibája, hogy lényegileg előre volt scriptelve az összes ellenfél és rendőr, és az autók között nincs erőbeli eltérés. Igen nincs. Aki már játszotta online az tudja, hogy egy Veyron SS-t megtud verni bármi, ami azért elég röhejes.

Természetesen nem ismerem a Frostbite 2-t, de mégis ez a meglátásom. Hogy az a sok betegség ami a The Runt jellemzi a motor megkötései miatt voltak. Okosabb lett volna elkérni Criterionék motorját. Már előre félek idén milyen NFS-t próbálnak kiadni, ne adja az ég, megint ezzel a motorral ami autós cím alá nem jó.
2.
2.
A DA2 első 5-10 perce ami szerintem meghatározó, pedig nagyon riasztó volt és majdnem azon múlott, hogy végleg félre tettem. Persze utólag kiderült, az volt a legpozitívabb része az egésznek :) Végső soron az is hozzájárult, hogy felejtés homályába merült számomra a cím... Én örülnék neki, ha új motort is kapna és teljes reboot lenne, mert a 2 nagyon nem fogott meg!
1.
1.
leviske
Örülnék, ha a DA3 esetében nem új motorral vacakolnának. A DA2-ben bemutatott Lycium tökéletesen kiszolgálná a játékot. Sőt, tovább megyek, egy új design váltás már inkább kinyírná a franchise-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...