Új családi, kinectes Xbox 360-csomag érkezik

  • Írta: InGen
  • 2012. február 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Amikor már azt hittük, az Xbox 360 életciklusának végéig fekete marad, a Microsoft úgy döntött, hogy a családoknak fehér konzolra van szükségük. Ennek megfelelően jött létre az új Kinect Family Bundle különkiadás, ami májustól lesz megvásárolható Európában.

Major Nelson erősítette meg a hírt saját blogján, mely szerint Európában május 4-től lesz megvásárolható az új Xbox 360 Kinect Family Bundle. A csomag az Egyesült Államokban már kapható 299 dolláros áron, de mire hozzánk elér, az ajánlott fogyasztói ára 299 euróra módosul. Természetesen.


A csomag  tartalmaz egy új, 4 GB-os, csillogós fehér színű Xbox 360 konzolt, egy ehhez illő fehér kontrollert, fehér Kinectet, valamint Kinect Sports és Kinect Adventures játékokat és 3 hónapos Xbox Live Gold előfizetést. A fehér kontrollert később külön is meg lehet majd vásárolni.

11.
11.
Macccy
#6: Ehhez nem kell faszt verni, csak olvasni, ennyi. Ha nem érdekel a téma, ha nem szereted az Xbox -ot vagy úgy általában a konzolokat, ha "nem jó konzol", akkor meg nem kell koptatnod a körmöd sem egy ilyen hozzászólással, mert ebből az jött le, hogy a Microsoft szavainak vetted. ("úgy döntött?:D kész röhej")
Te is és még sokan, akik élből fújnak az MS -re, mer' "ajjóó" mer' az "trendi" ...

Kicsit más téma: utána jutott amúgy eszembe, hogy még ha valóban ezt nyilatkozta volna a Microsoft, akkor se lenne semmi, mert az ilyen "mit AKAR a nép" dolgokat hónapok közvélemény kutatásával derítik ki. És ha bár én sem tartom fontosnak egy kézikészülék színösszeállítását, a gyűjtőknek szánt különlegesen festett szarokra sem gerjedek, de ha a nép ezt AKARJA a visszajelzéseken keresztül, akkor a Microsoft kiszolgálja őket, hisz belőlük él.
Nem az ellene érvelők a piaca ezeknek a kütyüknek ... főleg nem a magyar ellentábor ...!
10.
10.
strike19
Most az elmúlt két hétben több bundle jelentettek be mint tavaly egész évbe.Szerintem a Ms már elkészítette az új kinectet csak a ráktárt akarja kitakarítani.
8.
8.
FriendlyTarget
#7: asszem a régi fehér kontrollereken az az alsó csík szürke volt és most fehér :D szerintem ez a fehér kinect csak a bundlekban lesz elérhető..amúgy szerintem retetntően gagyi fehéren a kinect :D
7.
7.
Dester
Akkor csak nekem tetszik jobban a fekete? :) A másik: fehér kontrollert eddig is lehetett venni, nem? (És egyébként feketét is, nekem is olyan van a PC mellé.) Nem a fehér Kinectre gondolt a szerző esetleg?
6.
6.
Krezy
#5: Egy szóval nem írtam hogy a microsoft tól idéztem, [Észlény]...
Amúgy meg,talán 3 napja vagyok ide regisztrálva.
És bevallom,nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz..
mert nem verem a [f...] egéssznap a gép előtt..
(tényleg nem tudtam,de hidegen hagy.)
Felőllem Lila színben is ki adhatják,akkor se lesz valami jó konzol.
5.
5.
Macccy
#3: Azt tudod te észlény, hogy egy magyar internetes cikkírótól idéztél és nem a Microsoft sajtóközleményéből? Ő írta, hogy "fehér konzolra van szükségük" ... Beszarok hogy egyesek hol tartanak szövegértésben.
4.
4.
kopic
Fehér színben sokkal jobban néz ki!
3.
3.
Krezy
Idézem: "a Microsoft úgy döntött, hogy a családoknak fehér konzolra van szükségük"
úgy döntött?:D kész röhej.
fehér konzolra van szükségük?Miért? a feketével nem lehet ugyan úgy játszani?:o
és most a "családok" akkor vegyenek fehéret?Jó drágán meg küldve régi kontroller el?:D
Hát bocsánatot kérek az "xbox fan"ok tól,de szerintem fölösleges.
2.
2.
McDuff
Nem is értettem,hogy eddig miért nem készült fehér Slim,hisz az Xbox színe alapvetően a fehér!Nagyon babán néz ki,jobb mint a fekete,ha belegondolunk a nappalinkban minden fekete,legalább egy vmi emelkedjen már ki!:P
Nekem ilyen fehér Kinect kéne a régi Arcade-omhoz,passzolna hozzá:)
Viszont ez a fehér kontroller,hát mit mondjak,az audio csatlakozónál fehér lett a szürke műanyag,hát gratulálok és akkor még ezt fogják külön árulni,mintha vmi rohadt új dolog lenne,sima régi fehér kontroller...
1.
1.
felegyi
Kár hogy egyenlőre nincs fehér konzol 250GB-os verzióban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...