Lollipop Chainsaw - a szinkronról bővebben

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 15.
  • Videó
Link másolása
Az első dolog, ami eszünkbe jutott Julietről, a Lollipop Chainsaw pomponlányáról, hogy szívesen vinnénk erdőre. A bájos oldalborda hangját ráadásul Tara Strong szólaltatja meg, aki szintén hívogató tüdővel van megáldva. A többiek is a szakma nagyjai, lássuk miként brillíroznak a mikrofon mögött!

Suda 51 és a Grasshopper Manufacture játéka igazi elmebeteg katyvasz, aminek csak örülhetünk. Ráadásul az angol szinkront sem érheti csorba első ránézésre. Főhősnőnk hangjáért Tara Strong felel, aki többek között Harley Quinn csacsogását szolgáltatta a Batman: Arkham Cityben. A többiek sem ma jöttek le a falvédőről, nézzünk be a kulisszák mögé számos gameplay felvétel közben. Köszönjük, giga321!

5.
5.
zola2000
#3: Szerintem meg kifejezetten szar így angolul, ha már amúgyis "otakuknak akarják eladni", akkor remélem bennehagyják az eredeti Japán szinkront is ... érdekes hogyha egy jrpghez csinálnak szinkront az angolok -pl most wiin a last storyt játszom japán híján angolul- akkor még tudnak hallgatható szinkront csinálni de amikor viccelődni akarnak -amerikai férfi magas hanggal- még a videót is leállítottam hogy "MI A FENE EZ?" összességében még ezt a videót sem szívesen néztem végig -csak végigpörgettem- a hang miatt, és csak nézek hogy valakinek még tetszik így angolul :S

összességében ha lehet nem lehet választani a japán hangot is, amiket az animékből megszokott szinkronhangok -seyuk- szinkronizálnak akkor asszem így :S nem érdekel ez a játék :(

egyébként ebben a játékban az európai változatban nem is lehet pl Shiroval lenni (a deadman wonderlandból) csak ezzel a pompom lánnyal? Az első amerikai trailer után hülyeségnek tartottam én is a japán után "lehet hogy jó lesz" most meg már asszem a megjelenés után utána olvasok hogy milyen különbségek lesznek a japán-európai változat között az FF13 óta elő sem vettem eddig az x360amat, de az sem tetszett -talán a szokatlan- angol hangok miatt (ami a last storyban már valahogy jobb lett, nemtudom miért) ... most azt gondoltam hogy lehet hogy emiatt előveszem aztán ha túl sok különbség lesz a japán-európai változatok között lehet hogy kihagyom.

ja igen aki nem ismerné deadman wonderland:
http://animeaddicts.hu/online.php?view.33992
3.
3.
Shadowsomi
Hát így már tetszik ez a játék. Japán hangokkal borzasztó volt, de így kifejezetten szórakoztató :D
2.
2.
Másnapos
Nem rossz úgyis már régen játszottam szexi női karakterrel. :]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...