Max Payne 3 - noir hangulat az új képeken

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 19.
  • Képek
Link másolása
John McLane-re emlékeztető, atlétás külső ide, dél-amerikai helyszín oda - a Max Payne 3-ban tényleg visszatér a régi részekre emlékeztető noir feeling. Csak pár szót mondunk, ami az új képekre jellemző: New York, éjszakai hóesés, bullet time. Mi kell még?

Sokan felháborodásuknak adtak hangot a Max Payne 3 bejelentésekor, a rajongók hiányolták a régi részekre emlékeztető, borongós, szürke hangulatot. Korábban a Rockstar megnyugtatott mindenkit: visszatér a noir élmény még akkor is, ha az nem az egész játékra lesz jellemző, csupán a visszaemlékezésekben - amikor még Max hajkoronája is megvolt. Ugye örülünk ennek a hírnek? A játék május 15-én érkezik konzolokra, a PC-s verzió pedig pár hét késéssel landol.

10.
10.
Quent1n
#9: szvsz várd meg a tesztet/teszteket :) azon a pár napon semmi nem múlik már :)

A hírnek pedig naná, hogy örülünk úgy látszik a Rockstar idejében észbe kapott. :)


Yanez: Meg lehetett volna újítani a régi környezetben is, minden csak fantázia kérdése. Nem véletlen keresnek ilyen jól azok akik egy ilyen játékért felelősek. :)
9.
9.
kecskemeti95
nagyon jó tűnik , csak tdomm h előrendeljem vagy várjam meg a tesztet:/
8.
8.
Yanez
Imádtam a régi Max Payne-t,de örülök,hogy itt nem egészen azt kapjuk,amit régen.Most komolyan,másolják le a régi játékmenetet\játékot egy kissé más sztorival?Mai időkben a változás a szokás és sokszor bejön.
6.
6.
Gabesz86
Ez a Max Payne uccsó része. Max leírtja fél Sao Paolo-t, A nő akinek a kis seggét védi a játékban, TÚLÉLI a kalandot, megházasodnak, csinál neki 3gyereket, és végső napjait a tengerpari nyugágyban tölti, sörrel és horgászattal, mi közben a tö*eit áztatja :).
5.
5.
Csoola
#2: egyetértek, ha ilyen lenne az egész játék, akkor meglenne a Max Payne hangulat, enélkül én nagyon félek, hogy nem fog tetszeni, vagy legalábbis nem úgy, mint az előző két rész...
4.
4.
drat576
ez a nyakkendő olyan mint Stanley Ipkiss pizsamája :))
3.
3.
Gabesz86
Legalább fázni nem fog!:) Szarabb úgy sem lehet mint a film..
2.
2.
kirschakos
Csak az a baj, hogy nem az egész játékban lesz ez, hanem csak ilyen visszaemlékezésekben. Ami összesen gondolom lesz vagy fél óra aztán kész. Ez a baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...