Lollipop Chainsaw - erre a buszra felszállnánk

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 23.
  • Videó
Link másolása
Szereted a tömegközlekedést? Jó, nem feltétlen a BKV-ra gondoltunk, meg az idegeskedésre és a szardíniakonzervszerű nyomorgásra. A nagy víz túlsó felén már öröm a buszozás, mely a házad előtt áll meg, ha suliba mész. Főleg, ha Lollipop Chainsaw-stílusban pimpelték fel.

Érdekes módját választotta a Warner, hogy egy kicsit megnyomja a Lollipop Chainsaw promócióját. Nekik nem elég a szex, a vér és a rock 'n' roll, egy veterán iskolabuszt alakítottak át a játék szellemiségének megfelelően. A kész jármű a közeljövő gamer eseményein is ott lesz, fotózhatunk rajta, verhetjük a nyálunkat a beteg artworkökre, a véres zombidarabokra és Julietnek maszkírozott cosplay-hölgyekre. Megnyerő?

8.
8.
DON GONDOCS
várós nagyon kell ilyen is.
7.
7.
Nagyon kapálódznak, hogy valahogy eladják ezt a szart (már elnézést), mert ami a játékot illeti az kritikán alul kidolgozatlan, amatőr és gagyi. Nem véletlenül van minden csak épp gamplay nincs, mert amit eddig mutattak abból egyértelműen az látszik mennyire kidolgozatlan az egész. Sokat mondok, de nagyon csodálkoznék ha 5-6 pontnál többet adnának rá és a vásárlók 70% adná el, cserélné be másra az első 3 hónapban :)
5.
5.
kese1992
#2: :D ehe :D egy Gemenc Volános felirat a hátára és már mehet is ki a telepről :D bár 50 fölött kevesen díjaznák :D
4.
4.
ilor14
Shut up and take my money! :D
2.
2.
dante92
Ezzel lemenni Hajógyárira a sok drogos köcsög közé. Nem tudnák eldönteni, flesselik vagy sem, de tuti nagyon beszarnának.

Vagy elég lenne, ha a Volán lecserélné a buszait ilyenekre. Akkor biztos nem aludnék be, miközben megyek be a suliba.
1.
1.
BloodyDeath
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...