Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 23.
  • Videó
Link másolása
A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!

A DLC a hírek szerint március 27-én, a jövő héten debütál Japánban, szóval egyelőre inkább úgy tűnik, az EA és a BioWare szeretné kicsit felfuttatni a Mass Effect 3-at a távol-keleti országban, mint fordítva, de ne aggódjunk lesz nyugati megjelenés is - az meg már egy jó kérdés, hogy mikor és milyen áron. A kiegészítő egyébként nem ígér bőséges tartalmat, az Assassin's Creed-ruhákhoz hasonlóan, csupán Noel és Serah kapják majd meg az N7-es páncélt, amit utána büszkén viselhetnek kalandjaik során. Éppen ezért az alább trailer spoileres lehet, de erre a Square Enix is felhívja a figyelmünket. Köszi, giga321!

6.
6.
Raatkainen
Nincs semmi bajom a játékkal, de nem lehetne a hímneműeket egy kicsit férfiasabb külsővel ellátni?
4.
4.
Mortis
Én még mindig úgy gondolom ,hogy erre rohadt nagy szükségünk van. Azt nem értem, miért az alapjáték után adják ki? Erről kellene szólnia a történetnek. Normandy-páncél...The End.
3.
3.
kese1992
:D szerintem érdekes cucc :D
2.
2.
Neo1989
Miket kitalálnak öcsém :) Bár aki eddig nem volt egy ffes ezután se lesz az .
1.
1.
Sun9us
Japánok+csajszi falatnyi ruciban+polipszörny=ŐŐŐŐŐŐ hagyjuk......

A páncél meg fura.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...