Pénteken jön a South Park: Tenorman's Revenge

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem véletlenül hiányzott a játék a heti megjelenési listánkból, a South Park Digital Studios az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a South Park: Tenorman's Revenge című oldalnézetes platformjáték pénteken landol az Xbox Live Arcade-en. A bogyókák rajongóinak mindenképpen érdemes lesz ránézniük.

Nem kell aggódni, egyelőre nem az Obsidian-féle South Park-szerepjátékról van szó, annak a megjelenését vélhetőleg jobban beharangozzák majd a srácok: ez itt a kiárólag XBLA-ra készülő oldalnézetes platformjáték, ami a Tenorman's Revenge alcímet kapta. A játék pénteken, vagyis március 30-tól válik letölthetővé - az már persze nem derült ki, hogy milyen áron. 


A rajongóknak érdemes lesz ránézniük az új South Park-címre, rengeteg számukra kedves és ismerős utalás kapott helyet a programban. A főellenfél Cartman féltestvére, Scott Tenorman lesz, aki vörhenyes hadsereget hoz létre, hogy elpusztítsa South Parkot és persze - ami a legfontosabb - a kis pöcsök Xbox-merevlemezét. Ja igen, és feltűnik majd a Mosómedve is.

4.
4.
Hát, az eddigi SP játékok szinte sértés kategóriába mennek... Ez sem fest valami igényesen, innovatívan, fantáziadúsan, persze lehet, hogy elmegy, de félő, hogy csak névlehúzás. :( Én inkább a "nagy" játékra lennék kíváncsi, mert ami eddig volt belőle az bizakodásra adhat okot (nem nagyon, de egy kicsit :).
2.
2.
fojesz
#1: Bakker, igazad van. :) Köszi!
1.
1.
danez11
nemtom, az én naptáram szerint az péntek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...