Legend of Grimrock - trailer a megjelenésre

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 1.
  • Videó
Link másolása
A Legend of Grimrock a régmúltat hivatott megidézni modern köntösben, az oldschool dungeon-crawling stílus tér majd itt vissza bámulatos grafika mellett. A megjelenésre alig kell tíz napot várni, a fejlesztők ennek apropóján már összedobták a játék launch trailerét, csekkoljátok!

A belső nézetű szerepjátékban ismeretlen kazamatákat kell felfedeznünk, kalandjaink során egy raklapnyi fejtörő és kihívás vár ránk, hogy a szembejövő ellenfelekről már ne is beszéljünk. Természetesen a Legend of Grimrock a veteránoknak is tartogat feladatot: az Oldschool módban egy kattintással kilőhetjük az automatikus térképezést, ilyenkor - ha jót akarunk magunknak - tollat és papírt ragadunk, és magunk kezdjük el felrajzolni a dungeon útvonalait! Megjelenés április 11-én, íme a trailer:

5.
5.
adriano28
van egy ehhez hasonló internetes mmorpg, az volt a neve hogy a sherwoodi erdő titka vagy mi, na ahhoz hasonlít, amúgy nekem nem tetszik
4.
4.
Kreto
Kicsit furcsa mert olyan mintha körökre lenne osztva de mégsem. Így viszont egy kicsit zavaró lehet ez a vontatott sétálgatás. Érdekesen néz ki, de azért egy értékelést várok róla megjelenés után.
3.
3.
markoci555
én is szeretem az ilyen játékokat, valahogy nekem a régi fajta jobban bejön mint ez
1.
1.
Yanez
Bámulatos grafika?Ez most komoly?!?!?Szép,de nem több.Az ilyen játékokat amúgy eléggé birom.Gondolom csak pc-re jön...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...