The Witcher 2: Enhanced Edition - még egy trailer

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 7.
  • Videó
Link másolása
Kerek tíz nap múlva már az Xbox 360-tulajdonosok is játszhatnak a The Witcher folytatásával, ami nem csak bőséges tartalommal és fejlesztéssel várja a játékosokat, de a CD Projekt RED csapatának is lehetőséget ad arra, hogy hősünket mindennél jobban megismerhessük.

Itt van például az új trailer, ami egy, a korábbi játékoktól teljesen független sztorit mesél el hat percen keresztül, csak a RED engine az, ami a népszerű szerepjátékokra emlékeztet. A The Witcher 2: Assassins of Kings Xbox 360-as változata április 17-én érkezik, az Enhanced Edition extra tartalmait - már a digitálisakat persze - a PC-sek ingyen letölthetik majd. Köszi, KENKILL!

16.
16.
NinjaNorb
Boxon a felbontás lehetett volna jobb (pofátlan kalóz vagyok igen) de még így is szép amint tehetem beszerzem eredetibe is mert maga a játék viszont nagyon jó!
15.
15.
The Lone Drow
#11: Egy novelláskötetben ne is várd azt, hogy az író majd kitér a jellemekre :). Szerintem várd meg az első regény megjelenését és utána döntsd el.

#3:
Total agree
14.
14.
hedzsooo
#10: Igen, de annyi azert mindenkeppen kozos bennuk, hogy mindketto jol sikerult. Szerintem. TES konyvek is vannak, csak magyarul sajnos meg nem jelentek meg azt hiszem. ^ :)
13.
13.
Cuppak
11.
11.
drat576
#10: én a Vaják: az utolsó kívánság-ot olvastam, de szerintem egy nagy nudli, nulla lélekrajz, az egész nem több egy tucat kalandregénynél (SZVSZ)
10.
10.
KENKILL
#9: Igazából sztem nem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt. Persze mindkettő RPG de azért elég más sémákra épülnek. A Witcher a történetre koncentrál és ezért egy fokkal lineárisabb, rövidebb, viszont olyan sztorit kapsz amilyet nagyon ritkán látni játékokban. Skyrimben meg ott a nagy szabadság és a tengernyi lehetőség, amivel el lehet tölteni az időt rendesen. Én inkább a történetükért játszom a játékokat úgyhogy a Witcher ezért abszolúte favorit. Érdemes elolvasni a könyveket is, nyáron jön a második magyarul.
9.
9.
hedzsooo
#8: Egyikben sem lehet csalodni. :)
8.
8.
kecskemeti95
gondolkoztam hogy ezt vagy a skyrimet vegyem meg de emellett döntöttem , remélem nem fogom megbánni:D
7.
7.
roli33
Most tolom PC-n, és nagyon jó! Örülhetnek az Xbox tulajok. Én még a Dark Souls-t várom PC-re. Mostmár tuti, hogy jön.
6.
6.
adikas
#2: Nem mondom, hogy nem jó.
Skyrimel csak magyarítás után fogok játszani. De az Oblivion 4 sokkal kidolgozottabb .
Bár eddig a DAO maradt a kedvencem.
4.
4.
Lorthirash
#3: valóban... várom a következő Witchert elvégre én már majd 1 éve kijátszottam
3.
3.
vuliem
Tegnap én is előrendeltem, már tűkön ülve várom :D. A trailer meg iszonyat hangulatos, pontosan visszaadja a könyv hangulatát.
2.
2.
Lorthirash
#1: megéri Imádtam ezt a játékot Pc-n szerintem van olyan jó mint a SKYRIM sőt a története még akár kijelenteném hogy jobb is az egész Witcher sorozatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...